Μετά από 16χρόνια από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 2», η Ιωάννα Κουταλίδου πήγε στο «Voice» και «έφαγε» άκυρο (video)

Must Read

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που η εκρηκτική Ιωάννα Κουταλίδου, συμμετείχε στο reality τραγουδιού, «Fame Story 2».

https://www.youtube.com/watch?v=H-uTsigLg8I

Μετά τη συμμετοχή της στο reality, η ίδια έκανε στροφή στην καριέρα της και ακολούθησε την ψυχολογία την οποία είχε σπουδάσει.

Ενώ ήταν έτοιμη να φύγει από την Ελλάδα και να βρει την τύχη της στο εξωτερικό, η μοίρα θέλησε να μείνει εδώ αφού γνώρισε τον σύντροφό της και κατοικεί μόνιμα πλέον στη Ρόδο. Οι δυο τους έχουν μία 5χρονη κορούλα, τη Χριστίνα. Η Ιωάννα Κουταλίδου θεωρεί πως η κόρη τους είναι σε μία ηλικία επιτρεπτή για την ίδια να δοκιμαστεί και πάλι στο τραγούδι. 

«Είμαι η Ιωάννα Κουταλίδου, 37 ετών και μένω στη Ρόδο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από όπου έφυγα 21 ετών για να μπω στο Fame Story 2 και μετά μετακόμισα στην Αθήνα. Έζησα στην Αθήνα επτά χρόνια και αποφάσισα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσω τις σπουδές μου. Τελείωσα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Τα χρόνια που σπούδαζα γύρισα όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Πήρα το πτυχίο μου και είχα σκοπό να μετακομίσω μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Είχα κάνει όλες τις διαδικασίες μέχρι που γνώρισα τον σύντροφό μου. Βρέθηκα να ζω στη Ρόδο μόνη μου. Μετά από ένα χρόνο ήρθε η κόρη μου η Χριστινούλα. Είναι 5 ετών και είναι πλέον σε μια ηλικία που μου επιτρέπει να επιστρέψω στα μουσικά δρώμενα. Τα τελευταία χρόνια ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τραγουδήσω πάλι μπροστά στο ευρύ κοινό» 

Έτσι βρέθηκε στις οντισιόν του «Voice», δυστυχώς όμως δεν κατάφερε κανέναν από τους κριτές Ελεονώρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, να γυρίσει την καρέκλα και να τη διεκδικήσει στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This