Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021

Η Καλομοίρα υποψήφια για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision (video)

Πολλά ονόματα τραγουδιστών έχουν ακουστεί γύρω από την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision τo έτος 2021. Μερικά από αυτά είναι η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Στικούδη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πέφτουν στο τραπέζι άλλα δύο ονόματα βόμβα.

Ο λόγος για τον Ηλία Κόζα, ο οποίος ήταν ο τραγουδιστής των «Κόζα Μόστρα» και την Καλομοίρα, καθώς όπως φαίνεται και οι δύο έχουν εμπειρία αφού είχαν εκπροσωπήσει παλιότερα τη χώρα μας.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα είναι και πολύ καλός φίλος της Καλομοίρας ανέφερε πως ενδεχομένως η Καλομοίρα να μπορούσε να εκπροσωπήσει την Κύπρο δεδομένου ότι τα παιδιά της παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου από το σπίτι.

«Επειδή την έχουν ξαναπροσεγγίσει το πρόβλημά της είναι τα παιδιά και το σχολείο. Επειδή, όμως, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και τα παιδιά κάνουν στην Αμερική home schooling, με μαθήματα από το σπίτι, ίσως αυτό το πράγμα να μπορούσε να την διευκολύνει για να έρθει για ένα μεγαλύτερο διάστημα στην Ελλάδα και την Κύπρο για να κάνει την προετοιμασία της».

Το γεγονός αυτό το επιβεβαιώνει και η ίδια η Καλομοίρα μέσω μία συνέντευξης που παραχώρησε σε γερμανικό site με την ίδια να αναφέρει ότι «φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Stefania στην Eurovision, αν και υπήρξε μια μικρή συζήτηση για εμένα να πάω. Η Κύπρος είναι κάτι που εξετάζω. Ποιος ξέρει μπορεί να εκπροσωπήσω την Κύπρο. Είναι κάτι που συζητάω αλλά μπορεί και να μην γίνει. Αυτή τη φορά είμαι «ανοιχτή». Θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω να κουνηθώ δυο χρόνια»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ