Παρασκευή 18/6/2021

Bachelor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαγδαληνή όταν αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε (video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», ο Παναγιώτης Βασιλάκος, βγήκε ραντεβού με την Μαγδαληνή.

Οι δυο τους πήγαν για ιππασία και στη συνέχεια για πικ νικ. Η κουβέντα που ακολούθησε στα πλαίσια της γνωριμίας τους, ήταν πολύ διαφορετική από αυτές που είχε κάνει με τις υπόλοιπες κοπέλες καθώς η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε ότι πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

Η Μαγδαληνή άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε σε οικοτροφείο θηλέων.

«Δεν ξέρω αν εσύ μεγάλωσες σε αλάνα που έπαιζες μπάλα με παιδάκια, έτσι μεγάλωσα και εγώ μέχρι τα 12 μου γιατί μετά έφυγα από την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν.

Δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια. Η ζωή μου έδωσε πολλά χαστούκια από μικρή και το μεγαλύτερο χαστούκι ήταν όταν μας πήραν από τους γονείς μου. Πήραν εμένα και την αδελφή μου. Εγώ μεγάλωσα σε οικοτροφείο θηλέων στην Μυτιλήνη.

Οι γονείς μας δεν είναι όπως οι φυσιολογικοί γονείς που φορτίζουν τα παιδάκια τους και ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν. Οπότε η πρόνοια θεώρησε αναγκαίο να μας πάρουν. Έγινε κάποιο δικαστήριο και πήραν εμένα και την αδελφή μου, κανονικά θα έπαιρναν όλα τα αδέλφια μου αλλά ήταν μόνο θηλέων.

Τα αδέλφια μου είχαν μάθει και αυτά πώς να επιβιώνουν από πολύ μικρά, διότι στο σχολείο δεν μας έκανε κανένας παρέα γιατί ήμασταν βρώμικοι, έπρεπε να μας κάνουν μπάνιο στο σχολείο αλλά….»,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ