H Καλομοίρα, τα γενέθλια και η Spider-girl…

Must Read

Η γλυκιά Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν μεγάλη αδυναμία στα δίδυμα αγοράκια τους, τον Νίκο και τον Δημήτρη, 6,5 ετών καθώς και στην κορούλα τους, την Αναστασία, που χθες έκλεισε τα 3. Έτσι, για να το γιορτάσουν διοργάνωσαν ένα πάρτι στη μικρούλα, με καλούς φίλους να τους περιστοιχίζουν και να τους εύχονται τα καλύτερα για την κόρη τους.

Η τραγουδίστρια, για να μοιραστεί τη χαρά της και καθώς έχει έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια της Αναστασίας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτό, επιφύλαξε και μια έκπληξη στην κορούλα της, καθώς την τριώροφη εντυπωσιακή τούρτα από ζαχαρόπαστα, που έγραφε πάνω «Spider-girl», την έφερε ο… ίδιος ο Spinder-man, με τη μικρή να ενθουσιάζεται.

Ευχήθηκε μάλιστα για την κόρη της: «Χαρούμενα τρίτα γενέθλια στη μικρή μου Αναστασία! Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Το πρόσωπό σου όταν είδες το Spider-Man ήταν απερίγραπτο! Τόσο πολύτιμο! Μακάρι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη με το καθημερινό γέλιο σου, μικρό μου Spider Girl».

Ανάμεσα στους φίλους τους που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι της μικρής ήταν και η πολύ αγαπημένη φίλη του ζευγαριού, η Μαριέττα Χρουσαλά, που έδειχνε να περνά υπέροχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This