Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

H Καλομοίρα, τα γενέθλια και η Spider-girl…

Η γλυκιά Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν μεγάλη αδυναμία στα δίδυμα αγοράκια τους, τον Νίκο και τον Δημήτρη, 6,5 ετών καθώς και στην κορούλα τους, την Αναστασία, που χθες έκλεισε τα 3. Έτσι, για να το γιορτάσουν διοργάνωσαν ένα πάρτι στη μικρούλα, με καλούς φίλους να τους περιστοιχίζουν και να τους εύχονται τα καλύτερα για την κόρη τους.

Η τραγουδίστρια, για να μοιραστεί τη χαρά της και καθώς έχει έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια της Αναστασίας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτό, επιφύλαξε και μια έκπληξη στην κορούλα της, καθώς την τριώροφη εντυπωσιακή τούρτα από ζαχαρόπαστα, που έγραφε πάνω «Spider-girl», την έφερε ο… ίδιος ο Spinder-man, με τη μικρή να ενθουσιάζεται.

Ευχήθηκε μάλιστα για την κόρη της: «Χαρούμενα τρίτα γενέθλια στη μικρή μου Αναστασία! Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Το πρόσωπό σου όταν είδες το Spider-Man ήταν απερίγραπτο! Τόσο πολύτιμο! Μακάρι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη με το καθημερινό γέλιο σου, μικρό μου Spider Girl».

Ανάμεσα στους φίλους τους που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι της μικρής ήταν και η πολύ αγαπημένη φίλη του ζευγαριού, η Μαριέττα Χρουσαλά, που έδειχνε να περνά υπέροχα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ