Αδυνατισμένος και ανανεωμένος ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει σε ντουέτο με την κόρη του Γιάννα (video)

Must Read

Η μοναδική φωνή του Πασχάλη Τερζή επιστρέφει στο τραγούδι μετά από αρκετά χρόνια απουσίας! 

Ο θρυλικός λαϊκός τραγουδιστής πέρασε αρκετό χρόνο με την μεγάλη οικογένειά του που τον υπεραγαπά και αφού ξεκουράστηκε, επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος όρεξη για δημιουργία. 

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι συνεργάστηκε με τον πατέρα της και ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας «Για Σένα Μόνο» στο οποίο η ίδια υπογράφει στίχους και μουσική.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις την Παρασκευή 25/09, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28/09.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This