GNTM – Η γυμνή φωτογράφηση που σόκαρε την Βίκυ Καγιά: «Ο Ανδρέας μπήκε για να νικήσει» (video)

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν γυμνοί πριν όμως από αυτή την αποκαλυπτική φωτογράφηση οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με ρούχα υψηλής ραπτικής για προθέρμανση και με σκοπό να χαλαρώσουν.

Ένας παίκτης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας κλικ του φωτογραφικού φακού. Ο λόγος για τον 19χρονο Ανδρέα από την Αμαλιάδα, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με κάθε μία πόζα που έπαιρνε.

Η Βίκυ Καγιά έμεινε άναυδη από την άνεσή του και την προσπάθεια που κατέβαλε

«Ο Ανδρέας μπήκε για να νικήσει» τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε λέγοντας: «Έχω πάθει σοκ! Με έχει αφήσει άναυδη, μου θυμίζει εμένα μικρή όταν έκανα και εγώ τα δικά μου»

Ωστόσο και στη γυμνή φωτογράφηση ο Ανδρέας δεν τα πήγε άσχημα, αντιθέτως προσκόμισε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές, γεγονός που έκανε τους συμπαίκτες του να αντιδράσουν με δηλητηριώδη σχόλια για την συμπεριφορά και την στάση του στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This