Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

GNTM – Η γυμνή φωτογράφηση που σόκαρε την Βίκυ Καγιά: «Ο Ανδρέας μπήκε για να νικήσει» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν γυμνοί πριν όμως από αυτή την αποκαλυπτική φωτογράφηση οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με ρούχα υψηλής ραπτικής για προθέρμανση και με σκοπό να χαλαρώσουν.

Ένας παίκτης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας κλικ του φωτογραφικού φακού. Ο λόγος για τον 19χρονο Ανδρέα από την Αμαλιάδα, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με κάθε μία πόζα που έπαιρνε.

Η Βίκυ Καγιά έμεινε άναυδη από την άνεσή του και την προσπάθεια που κατέβαλε

«Ο Ανδρέας μπήκε για να νικήσει» τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε λέγοντας: «Έχω πάθει σοκ! Με έχει αφήσει άναυδη, μου θυμίζει εμένα μικρή όταν έκανα και εγώ τα δικά μου»

Ωστόσο και στη γυμνή φωτογράφηση ο Ανδρέας δεν τα πήγε άσχημα, αντιθέτως προσκόμισε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές, γεγονός που έκανε τους συμπαίκτες του να αντιδράσουν με δηλητηριώδη σχόλια για την συμπεριφορά και την στάση του στο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]