Η Άριελ Κωνσταντινίδη για τον χωρισμό της: «Νιώθω προδομένη…έχει χαθεί η εμπιστοσύνη» (video)

Must Read

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε ηλικία μόλις 9 ετών, επιλέχτηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Άννυ». Η συμμετοχή της στη μεγάλη θεατρική επιτυχία την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το ξεκίνησε στη νεανική σειρά «Αραχτοί και λάιτ» αλλά έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες πετυχημένες σειρές όπως η «Λάμψη» και η «Μαρία η άσχημη»

Η ίδια αναγκάστηκε να απέχει από τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έγινε μητέρα και δεν μπορούσε να συνδυαστεί η μητρότητα με την καριέρα του ηθοποιού.

Το 2013 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και στις 22 Μαρτίου 2017 γεννήθηκαν οι δίδυμοι γιοι τους, Δαναός και Φοίβος. Στις αρχές του 2020 το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Για όλες αυτές τις αποφάσεις της ζωής της, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it».

Αρχικά μίλησε για το πως βίωσε τη μητρότητα.

«Δεν είχα καμία εμπειρία με τα παιδιά. Όταν ήρθαν στη ζωή μου είχα πλήρη άγνοια. Εξ’ αρχής είπα θα τα καταφέρω. Τώρα είμαι μεταμορφωμένη. Βλέπω ότι, πιο πολύ συναισθηματικά, έχω αλλάξει και έχω ωριμάσει από τη μέρα που γέννησα τα δίδυμα.»

Όσον αφορά το χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της η ίδια δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης.

«Δεν είχα βελούδινο διαζύγιο. Έχει πολύ πόνο. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση γιατί έχεις προσδοκίες, αναμονές, όνειρα… Ακόμα έχω στοιχεία θυμού μέσα μου. Νιώθω προδομένη. Η σχέση μας θα είναι καλύτερη στο μέλλον.»

«Νομίζω ότι με τον σύζυγο μου ήμουν μητρική. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης γιατί έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.» τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This