Διακοπές για να επουλώσει τις «πληγές» του ο Μέσι

Must Read

Άλλο ένα Κόπα Αμέρικα έλαβε τέλος, με τον Λιονέλ Μέσι να μην καταφέρνει να κατακτήσει κάποια κούπα με το εθνόσημο στο στήθος. Αυτό που τον πλήγωσε ακόμα περισσότερο φέτος όμως, μετά τους δυο χαμένους τελικούς κόντρα στην Χιλή τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ο αποκλεισμός από την… μισητή, Βραζιλία. Μετά την ήττα από την Σελεσάο, ο Αργεντινός ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών και του αντιαθλητικού παιχνιδιού των αντιπάλων.

Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα της ξεκούρασης. Ο πέντε φορές βραβευμένος με «Χρυσή Μπάλα», επιθετικός της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να… επουλώσει τις πληγές του στις καταγάλανες παραλίες της Καραϊβικής. Σε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram, φαίνεται στις αμμουδιές της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα να περνά στιγμές χαλάρωσης με την γυναίκα του, Αντονέλλα και τα τρία τους παιδιά, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο.

Μάλιστα γνωρίζουν καλά τις συγκεκριμένες περιοχές μιας και εκεί είχαν περάσει τον μήνα του μέλιτος τους το 2017. Η σύζυγος του, ομολογουμένως, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες παρά τις τρεις εγκυμοσύνες κρατιέται σε φανταστική κατάσταση.

Ξεκούραση μετά από μια μέτρια σεζόν

Μετά από μια πολύ κουραστική σεζόν στα «μπλαουγκράνα», που αγωνίστηκε 50 αγώνες, με 51 γκολ και 22 ασίστ ο Μέσι χρειάζεται περισσότερο από τον καθένα, ξεκούραση. Η περασμένη σεζόν όμως, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πετυχημένη καθώς κατέκτησε μόνο το πρωτάθλημα Ισπανίας και υπέστη έναν πολύ βαρύ αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξαιτίας αυτού, έχει λιγοστές πιθανότητες για την κατάκτηση της έκτης του «Χρυσής Μπάλας».

Επιστρέφοντας στην Βαρκελώνη τις επόμενες εβδομάδες, θα αντικρίσει μια αρκετά διαφορετική Μπαρτσελόνα με τις προσθήκες των Αντουάν Γκριεζμάν και Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This