Big Brother: Τα κλάματα της Σοφίας και οι έντονοι καυγάδες μεταξύ παικτών (video)

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο του reality Big Brother εκτυλίχθηκε χθες στη μικρή μας οθόνη και δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, οι σκηνές ζηλοτυπίας αλλά και οι έντονοι καυγάδες.

Η Σοφία ξέσπασε σε κλάματα

Η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς στον Big Brother. Αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα τον οποίο έχασε πριν από λίγα χρόνια από καρκίνο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι στην Ελλάδα από πολλή μικρή ηλικία, η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στο εξωτερικό και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου αλλά έφυγε από την ζωή. Ήμουν 25 όταν έφυγε. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε πάρα πολύ μαζί. Τα έζησα όλα μαζί μου αν και φυσικά ο άνθρωπος έφυγε. Όταν έφυγε ο πατέρας μου… έχασα τον πατέρα μου».

«Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Πάρα πολύ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα. Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό. Δεν είναι εύκολο» εξομολογήθηκε, βουρκωμένη, η Σοφία Δανέζη στο Big Brother.

«Ήταν πολύ δύσκολα και τα δύο αυτά χρόνια και μετά ακόμα πιο δύσκολα. Ήμασταν εγώ και ο πατέρας μου στην Ελλάδα και σχεδόν τον ενάμισι χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο, έλιωσε και το ζούσα μαζί του».

Σκηνή ζηλοτυπίας της Άννας Μαρίας στον Πυργίδη

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Δημήτρης Πυργίδης, ή αλλιώς «Χάος» εκμυστηρεύτηκε τη σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε η Άννα Μαρία, η οποία έχει δείξει ότι την γοητεύει ο συγκεκριμένος παίκτης.

Ο λόγος ήταν επειδή ο Δημήτρης ζήτησε από την Χριστίνα Ορφανίδου να πιούν μαζί καφέ και να μιλήσουν με την Άννα Μαρία να του κάνει ζήλειες.

Τσακωμός Ραΐσας  – Χριστίνας

Μία έντονη λογομαχία ξεκίνησε μεταξύ της Ραΐσας  και της Χριστίνας με αφορμή τη δοκιμασία που είχαν οι παίκτες για τη διεκδίκηση του βέτο και της ασυλίας.

Η παίκτρια από την Αλβανία θεωρεί πως δεν πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια στρατηγικά με την Χριστίνα να έχει αντίθετη άποψη μέχρι που έφτασε στο σημείο να της πει η Ραΐσα της Χριστίνα να της μιλάει καλύτερα.

Άγριος τσακωμός Πυργίδη- Μακρίδη και υπόλοιπων παικτών

Το χθεσινό παιχνίδι που τους έβαλε να παίξουν ο «Μεγάλος αδερφός» δεν εξελίχθηκε όπως φανταζόντουσαν αφού ο Δήμαρχος (Χρήστος Μακρίδης) και ο Πυργίδης (Χάος) ξέσπασαν κατά των συμπαικτών τους κατηγορώντας τους ότι το παιχνίδι ήταν «σικέ».

Η δοκιμασία επί της ουσίας ήταν να αποφύγουν οι παίκτες να προσκομίσουν αυτοκόλλητο πάνω στο γιλέκο τους. Ο δήμαρχος και ο Πυργίδης τους κατηγόρησαν ότι έπαιζαν όλοι εναντίων τους.

Η αντιπάθεια της Ράνιας προς το πρόσωπο του Γρηγόρη

Η Ράνια σε μία συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες της Δημήτρη Πυργίδη και Χρήστο Μακρίδη, για τη ψηφοφορία αλλά και για τον καυγά που ξέσπασε κατά τη δοκιμασία  δεν δίστασε να αδειάσει τον Γρηγόρη λέγοντας πως μόλις τον βλέπει της γυρνάνε τα «συκώτια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This