Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Big Brother: Ο τσακωμός της Ράνιας με τη Σοφία, το φλερτ και το στριπτίζ συμπαικτών τους (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Άλλο ένα επεισόδιο του Big Brother εξελίχθηκε χθες που περιείχε πολλά σκαμπανευάσματα συμπεριφορών, τσακωμούς, φλερτ αλλά και αισθησιασμό.

Καυγάς: Σοφία – Ράνια

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ράνια έκανε μπάνιο με τη Σοφία να περιμένει τη σειρά της. Η Ράνια παραπονέθηκε ότι κάποιος της παίρνει το ζεστό νερό, αυτή ήταν η αιτία που πυροδότησε τον καυγά μεταξύ αυτών των δύο παικτριών με τη Σοφία να της λέει:

«Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου, σε παρακαλώ πολύ. Δεν είχε ανοίξει κανείς το ζεστό νερό. Κορίτσι μου, κάνε το μπάνιο σου, δεν σου είπε κανείς τίποτα»

Έντονο φλερτ μεταξύ Παναγιώτη και Χριστίνας

Ο Παναγιώτης ο οποίο από την αρχή του παιχνιδιού είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπο της Χριστίνας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της χωρίς οι δυο τους να κρύβονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε οι δυο τους να έχουν τρυφερά τετ α τετ.

Δοκιμασία για βέτο και ασυλία

Η δοκιμασία για το βέτο και την ασυλία πραγματοποιήθηκε χθες με δύο νικητές, τον Δημήτρη και τον Γρηγόρη. 

Οι παίκτες προσπαθούσαν να συνεννοηθούν ποιος από τους δύο θα πάρει το βέτο και ποιος την ασυλία με τη Σοφία να τους καθοδηγεί.

Στριπτίζ

Η Αφροδίτη θέλοντας να πειράξει τα αγόρια μπήκε στο ντους όπου έκαναν μπάνιο ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης. 

«Είμαι συγκρατημένη γιατί θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα. Αυτό που ήθελα να δω, εγώ το είδα. Τι ήθελα να δω;» είπε η ίδια στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Τα αγόρια όμως δεν το άφησαν να περάσει έτσι και μόλις έσβησαν τα φώτα μπήκαν στο δωμάτιο των κοριτσιών και της έκαναν ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ.

Ωστόσο ο Πυργίδης μόλις άκουσε την αισθησιακή μουσική άρχισε κι αυτός να λικνίζεται στους ρυθμούς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ