Η Χριστίνα Αλούπη για το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα: «Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα» (video)

Must Read

Η γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη η οποία κατοικεί μόνιμα μαζί με την οικογένειά της στην Αμερική, κατάφερε φέτος το καλοκαίρι να επισκεφθεί τη χώρα μας έπειτα από πολλούς μήνες λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Χριστίνα Αλούπη σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι τα πράγματα πάνε «από το κακό στο χειρότερο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να μείνει με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στην Ελλάδα, ωστόσο ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο.

«Το θέλω πολύ να μείνουμε Ελλάδα, αλλά έχουμε δώσει προθεσμία ως αρχές Οκτώβρη να αποφασίσουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί ως οικογένεια. Για να είμαστε, όμως, μαζί ως οικογένεια πρέπει να επιστρέψουμε στην Αμερική, επειδή εκεί είναι η δουλειά του Κώστα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά αυτή η αβεβαιότητα του αύριο»

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ανέφερε: «Θέλω πάρα πολύ να ξαναδουλέψω, θα είμαι ευχαριστημένη είτε με τηλεοπτικές προτάσεις, είτε με θεατρικές. Δεν ήθελα  να δουλέψω μέχρι πρόσφατα. Ήθελα να μείνω σπίτι με τα παιδιά, τώρα νιώθω ότι σιγά σιγά έρχεται η δική μου ώρα να κάνω κάτι για εμένα».

Και συμπλήρωσε: «Η νοοτροπία του κάθομαι κυρία στον καναπέ μου και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να μου κάνουν πρόταση έχει τελειώσει».

Αναφορικά με τις δύο εγκυμοσύνες και την αλλαγή στην εμφάνισή της η Χριστίνα Αλούπη εκμυστηρεύτηκε ότι «δεν γίνεται το σώμα να μην αλλάξει μετά από δυο εγκυμοσύνες. Και έβαλα πολλά κιλά, 27 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη. Στην πρώτη τα κιλά έφυγαν γρήγορα με λίγη διατροφή και γυμναστική και επανήλθε το σώμα μου. Στη δεύτερη, όμως, έγινε το σώμα μου κάποιο άλλο. Επαγγελματικά ζήτησα τη βοήθεια ειδικού, πείνασα, αλλά είχε αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This