Weekend χαλάρωσης για τον περιζήτητο εργένη Γιώργο Γιγουρτάκη και το νέο του αμόρε Υπαπαντή Βασιλά

Must Read

Στα 26 στρέμματα του «Vasilikia Mountain Farm» του Σταύρου Τζιούφα στην Παύλιανη, στο καταπράσινο καταφύγιο στους πρόποδες της Οίτης, χαλάρωσε το περασμένο weekend ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Γιγουρτάκης με την παρέα του, ανάμεσα στους οποίους ήταν η καλλονή Υπαπαντή Βασιλά, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Ο νέος και περιζήτητος εργένης, γιος του γνωστού επιχειρηματία και συλλέκτη Τάκη Γιγουρτάκη και ένα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στην Αθήνα, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες (από την Playmate Ηρώ Λεγάκη ως τη Σαμάνθα Μόρισον και την Oλγα Φαρμάκη) πλέον δεν ανακοινώνει και δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή ούτε στον λογαριασμό του στο Instagram. Αν και από το φιλικό του περιβάλλον πληροφορηθήκαμε ότι διατηρεί μια τρυφερή σχέση με την Υπαπαντή Βασιλά, η μοναδική επίσημη φωτογραφία τους που κυκλοφορεί είναι από την πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη στο Romeo.

Η απόδραση της παρέας στο ορεινό κατάλυμα, που έχει δημιουργήσει και νοικιάζει ως ξενοδοχείο ο Σταύρος Τζιούφας, ήταν μοναδική επιλογή για ξεκούραση δίπλα στη φύση, ανάμεσα σε τρεχούμενα νερά, ρυάκια και στάβλους με άλογα, λόγω του Covid-19. Τόσο ο Γιώργος όσο και η Υπαπαντή λατρεύουν τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή. Το καλοκαίρι πέρασαν μαζί και κάποιες ημέρες στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Γιγουρτάκη στη Σίφνο, ενώ στην Αθήνα προτιμούν να απολαμβάνουν ήσυχα βράδια στο διαμέρισμα του Γιώργου στα νότια προάστια.

Ο Γιώργος Γιγουρτάκης λάτρευε και είχε πρότυπο τον μεγάλο του αδερφό, τον Νίκο, που έφυγε νωρίς και άδικα, μόλις στα 30 του χρόνια, όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει εκείνη τη μοιραία Τετάρτη του Οκτώβρη του 2011.

Η Υπαπαντή Βασιλά είναι ένα πολύ νέο και πολύ όμορφο, χαμηλών τόνων κορίτσι, που ασχολείται με το modeling. Μεγάλωσε στη Ρόδο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, αν και είχε περάσει στη Γεωπονική στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της. Με τέλειες αναλογίες και μοναδική ομορφιά, η νέα κοπέλα πήγε στα καλλιστεία και κέρδισε τον τίτλο «Μις Τουρισμός».

Από τότε εργάζεται ως μοντέλο, ενώ χαρακτηρίζεται το next big thing του ελληνικού Instagram, με χιλιάδες followers που την ακολουθούν με πάθος σε κάθε της βήμα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This