Γλυκερία: Συγκινήθηκε μόλις είδε το βίντεο με τον γιο της και ξέσπασε σε κλάματα (video)

Must Read

Η Γλυκερία θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. Στα χρόνια που υπηρετεί το ελληνικό τραγούδι διατηρεί «χαμηλό προφίλ», πηγαία έκφραση και σταθερό κοινό.

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της, ο οποίος δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση. Τουλάχιστον μέχρι χθες.

Ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε για τη μητέρα του με πολύ τρυφερά λόγια. Οι δυο τους δουλεύουν και μαζί, ενώ ο γιος της Γλυκερίας της χάρισε πρόσφατα το σπουδαιότερο δώρο, την εγγονή της, τη μικρή Γλυκερία.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξέσπασε σε δάκρυα από συγκίνηση μόλις είδε το βίντεο με τον μονάκριβο γιο της.

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει και εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι ακόμα καλύτερη».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WYH2po0cK54

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This