GNTM spoiler: Εκτός παιχνιδιού η Ρασέλ – Το τραγούδι της που δεν έχει ακούσει κανείς (video)

Must Read

Η Ρασέλ ξεχώρισε στο GNTM3 για την αντιδραστική συμπεριφορά της και την σκληρή κριτική για όλους τους συμπαίκτες της, τη στιγμή που η αυτοπεποίθηση της αγγίζει τα όρια της υπερβολής… Πολλοί μάλιστα, χαρακτήρισαν τη Ρασέλ ως «φαρμακόγλωσση» αφού από τα χείλη της δεν έχει ακουστεί θετικό σχόλιο για κανέναν συμπαίκτη της, με εξαίρεση τους ελάχιστους φίλους της όπως ο Εντουαρντ και ο Παναγιώτης.

Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε για άλλη μία φορά να βγάζει μαχαίρια για μία συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα για τη Μαρινέλλα.

«Αν ο Έντουαρντ θέλει να δυσκολέψει και να διώξει κάποιον από αυτό το σπίτι πρέπει να βάλει τη Μαρινέλα μαζί με τον Παναγιώτη, τον αγρότη της παρέας. Αυτή δεν μπορεί να τον βλέπει αυτόν, θα γελάει αυτός, αυτή θα την πιάσει πατατράκ, θα αγχωθεί, οπότε σιγά σιγά να παίρνει τον π…λο γιατί πολύ μας κούρασε το κοριτσάκι».

Τα αιχμηρά της σχόλια όμως απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για να την κρατήσουν στο παιχνίδι και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η ίδια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στα αποκλειστικά πλάνα που δημοσιοποιήθηκαν από την εκπομπή «Ευτυχείτε», βλέπουμε την Ρασέλ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να ταΐζει τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την τρυφερή πλευρά του εαυτού της.

Και ποιος ξέρει ίσως η συμμετοχή της στο reality μόδας να ήταν το εισιτήριό της για τη μουσική βιομηχανία, καθώς στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να ανοίξει τα φτερά της στον κόσμο του τραγουδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This