Big Brother spoiler: H Σοφία μετάνιωσε και παραδέχτηκε το λάθος της (video)

Must Read

Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο «Μεγάλος αδερφός» στην Σοφία και την Αφροδίτη ότι είναι υποψήφιες για αποχώρηση επειδή παραβιάσανε τους κανόνες του παιχνιδιού, η Σοφία έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει πως όλο αυτό το περιστατικό ήταν στημένο.

O Big Brother όμως είχε στιγμιότυπα τα οποία αποδείκνυαν ότι τα δυο κορίτσια όντως παραβίασαν τους κανόνες και αποφάσισε να τους τα δείξει. Ωστόσο η Σοφία δεν έδειξε μεταμέλεια εκείνη την ώρα για το λάθος που έκανε.

Στο σημερινό επεισόδιο όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it», θα δούμε τη Σοφία, να ζητάει συγνώμη με τον δικό της τρόπο, για την ανάρμοστη συμπεριφορά της και να παραδέχεται το λάθος της, ισχυριζόμενη πως δεν θυμόταν ότι είχε κρύψει το μικρόφωνό της.

«Νευρίασα πάρα πολύ γιατί δεν θυμόμουν αυτό που έκανα και αντέδρασα υπερβολικά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This