Γέφυρα συμφιλίωσης της Αγγελικής Ηλιάδη με τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, δέκα χρόνια μετά τον ενδοικογενειακό τους πόλεμο!

Must Read

Όλα αυτά μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής που θα είναι αφιερωμένη στη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι», με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, αποφάσισε να κάνει ένα μουσικό αφιέρωμα στην τεράστια Καίτη Γκρέυ. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια της ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών και της εγγονής της Αγγελικής Ηλιάδη.

Ωστόσο, σε όλους αυτό φαινόταν αδύνατον να γίνει, μια και γιαγιά με εγγονή εδώ και χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εκπομπής έκαναν την πρόταση στη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία είπε το «ναι». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», στην εκπομπή που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σύντομα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε πολλά από τα τραγούδια της γιαγιάς της, ενώ η Καίτη Γκρέυ, λόγω προβλημάτων υγείας, μίλησε στην εκπομπή από το σπίτι της! Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, η Ηλιάδη μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τη γιαγιά της και για την αμέριστη βοήθεια που είχε από εκείνη στα πρώτα της βήματα!

Πώς είχαν φτάσει οι δυο τους στο σημείο να αλληλοεκτοξεύουν πυρά; Οι δύο γυναίκες χώρισαν τους δρόμους τους λίγο μετά τον θάνατο του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων και συντρόφου της Ηλιάδη, Μπάμπη Λαζαρίδη. Η δολοφονία του στις 12 Δεκέμβριο του 2008 φαίνεται πως ήταν η αρχή για μια κόντρα που έμελλε πολλές φορές να γίνει πρωτοσέλιδο!

Σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Λαζαρίδη, η Γκρέυ, με αφορμή το μνημόσυνο του δολοφονημένου επιχειρηματία στην Καβάλα, κατηγόρησε την εγγονή της, λέγοντας ότι δεν έδωσε το «παρών», ενώ λίγους μήνες μετά δημοσίως ζητούσε από την εγγονή της να της επιστραφούν 50.000 ευρώ που της είχε δανείσει για το μαγαζί που εμφανιζόταν στη λεωφόρο Συγγρού και ήταν ιδιοκτησίας Λαζαρίδη. Ωστόσο, λάδι στη φωτιά του πολέμου έριξε το γεγονός ότι η Ηλιάδη το 2015 δεν κάλεσε τη γιαγιά της στη βάφτιση του δισέγγονού της, που απέκτησε η τραγουδίστρια με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τη μη παρουσία της γιαγιάς της στη βάφτιση, είχε ισχυριστεί ότι την είχε καλέσει. Αποτέλεσμα;

Η Καίτη Γκρέυ να δώσει συνέντευξη στην «Espresso» και να κατακεραυνώσει την εγγονή της. «Η Αγγελική λέει ψέματα! Δεν με κάλεσε ποτέ στα βαφτίσια του γιου της. Λυπάμαι για λογαριασμό της, για όσα διαδίδει για μένα. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να μη μιλήσω, όμως δεν αντέχω πλέον τόση κακία και μίσος που έχει απέναντί μου. Είναι αχάριστη» είχε πει μεταξύ άλλων η θρυλική κυρία του λαϊ-κού τραγουδιού, για να συμπληρώσει: «Την έχω ξεγράψει από εγγονή μου. Δεν θέλω κανείς να με ρωτάει για εκείνη…». Φαίνεται όμως πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με εγγονή και γιαγιά να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This