Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά κατά της Κυβέρνησης: «Mας έχουν βάλει στην οικονομική εντατική»

Must Read

Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων από την πανδημία του κορωνοϊού, η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να μειώσει την εξάπλωση του ιού έχει λάβει μέτρα που αφορούν τη λειτουργία των θεάτρων, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης, αναφορικά, με τα θέατρα και το μειωμένο αριθμό θεατών που θα πρέπει να έχουν, ξέσπασε δημόσια ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram, με ένα μακροσκελές κείμενο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πολιτικοί αλλά και οι αρμόδιοι για τον χειρισμό της πανδημίας, «μας έχουν βάλει στην οικονομική εντατική» καθώς επίσης ορισμένοι από τους συναδέλφους του είναι μήνες άνεργοι, και όπως έγραψε και ο ίδιος, λίγοι είναι οι τυχεροί που δουλεύουν στην τηλεόραση, βάζοντας και τον εαυτό σε αυτήν την κατηγορία.

«Προς κύριο Τσιόδρα, Χαρδαλιά και κυρία Μενδώνη και κυβέρνηση και κράτος και χώρα.

Σε μια χώρα που από το 2009 τουλάχιστον περνάει μια απίστευτη κρίση και τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν

Τα είχαμε όλα στο ελληνικό θέατρο μας ήρθε και ο COVID-19 να μας βάλει όλους στην οικονομική εντατική !!!!

Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πλέον υπερκορεσμενο χιλιάδες ηθοποιοί βιοπορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το θέατρο και λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν τηλεοπτική στέγη (ένας από αυτούς είμαι και εγώ )

Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αυτοί οι συνάδελφοι που από τον προηγούμενο Μάρτιο είναι άνεργοι !!!

Όλοι είχαμε την ελπίδα ότι το κακό πέρασε και ότι αυτό το χειμώνα θα ανοίξουν τα θέατρα κανονικά έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει !!!

Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την λειτουργία των θεάτρων δεν είναι βιώσιμα για καμία παραγωγή.

Δεν γίνεται κανένα θέατρο να επιβιώσει με τόσους λίγους θεατές !!!!

ΠΡΕΠΕΙ τα θέατρα να ανοίξουν με πληρότητα που να μπορεί να συντηρήσει παραγωγή και ηθοποιούς.

Δεν ζητάω ανοσία της αγέλης.

Ζητάω μέτρα και υποχρεώσεις για την ασφαλή λειτουργία και την υγεία των θεατών αλλά και την οικονομική υγεία των θεάτρων !!!!!!!!!!!!!!!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This