To «Bohemian Rhapsody» των Queen έσπασε το φράγμα του 1 δις προβολών στο YouTube! (video)

Must Read

Μέχρι πριν μερικούς μήνες το «Bohemian Rhapsody» των Queen ήταν «απλώς» ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο YouTube, καθώς μετρούσε περίπου 550 εκατομμύρια προβολές.

Η πρόσφατη τεράστια παγκόσμια επιτυχία (ξεπέρασε τα 900 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις) της ομώνυμης ταινίας, ωστόσο, στάθηκε ικανή να κάνει ακόμη κι εκείνους που ήδη το είχαν «λιώσει», να επιστρέφουν ξανά και ξανά στο οπερετικό ποπ κομψοτέχνημα του Φρέντι Μέρκιουρι και της παρέας του.

Αποτέλεσμα; Από εχθές το «Bohemian Rhapsody» μετράει πλέον περισσότερες από 1 δις προβολές!

Όπως ήταν λογικό, οι (εναπομείναντες)Queen, έσπευσαν να δώσουν τα εύσημα στους πολυπληθείς οπαδούς τους, για την τιμή που τους έκαναν: «Thank you to all our fans across the World for helping us hit ONE BILLION VIEWS» (Ευχαριστούμε τους fans μας σε ολόκληρο τον κόσμο, που μας βοήθησαν να φτάσουμε το 1 δις προβολές).

Ας το ξαναθυμηθούμε και παρέα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This