Κυριακή 20/6/2021

O Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει τη στρατηγική που χρησιμοποιεί η Σοφία – Η συμβουλή που έδωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου (video)

Στο live του Big Brother της Παρασκευής είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μπαίνει μέσα στο σπίτι των παικτών και να μιλάει με την Αφροδίτη και την Σοφία, για το συμβάν με τα μικρόφωνα που τους κόστισε, καθώς οι δύο παίκτριες ήταν υποψήφιες για αποχώρηση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας με τις παίκτριες για την πορεία τους μέχρι τώρα στο παιχνίδι, χαρακτήρισε την Σοφία συγκεκριμένα, ευερέθιστη και της είπε ότι προκαλεί καυγάδες με την ίδια να το αρνείται κατηγορηματικά.

«Δεν γίνομαι σκύλα. Σκύλα θα γίνω όταν μου πατήσεις τον κάλο. Αν με φώναζε ο Big Brother και μου έλεγε Σοφία εσύ το έκανες και θα μπεις προτεινόμενη, τότε θα καθόμουν χωρίς να πω τίποτα κι ας μην το έβλεπα. Όταν μου είπαν για την Αφροδίτη για εμένα ήταν κάλος. Μπορώ να τις μετρήσω τις συγκρούσεις μου και δεν είναι επτά ή οκτώ», τόνισε χαρακτηριστικά η Σοφία.

Για αυτό το γεγονός μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από αυτή την συνάντηση, καθώς το απόσπασμα που έπαιξε στο live του «Big Brother» ήταν μονταρισμένο.

Αναφορικά με την ερώτηση που έκανε στη Σοφία Δανέζη για το αν έχει στρατηγική αλλά και για τις απαντήσεις που έδωσε η ίδια, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε πως «δεν ρώτησα τη Σοφία αν έχει στρατηγική, ρώτησα τη στρατηγό Σοφία. Ήταν μονταρισμένο. Στη συνέχεια έλεγα οπλίτη την Αφροδίτη. Κάποια στιγμή που της εξήγησα τι εννοώ στρατηγική το παραδέχτηκε. Είναι πολύ προχωρημένη… Πάντως είναι πανέξυπνη. Βλέπει τις συμπεριφορές… Οι διαμορφωμένες ομάδες με τις υποομάδες έχουν στρατηγική. Απλά η Σοφία το κάνει έντεχνα, επιστημονικά.»

Λόγω του ιού φημολογείται ότι δεν θα γυριστεί το reality επιβίωσης «Survivor», αλλά το «Big Brother 2».

«Δεν ξέρω αν θα γίνει Big Brother 2 αντί για Survivor», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τέλος αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στις ενδυματολογικές της επιλογές.

«Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σε τέτοιο εύρος. Βρεθήκαμε σε μια φωτογράφιση του καναλιού και τη γνώρισα. Είδα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είδα κάτι προκλητικό. Σχολιάζονται τα πάντα. Και δίκαια και άδικα. Ο σχολιασμός έχει αρχίσει να χάνει την αξία του. Δεν έχει ανάγκη η συγκεκριμένη γυναίκα να δείξει κάτι. Έχει ανάγκη να είναι ψύχραιμη, να της φτιάξουν μια αναβαθμισμένη εκπομπή και να αποκτήσει μια απλότητα στην επικοινωνία. Θα λάμψει σίγουρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ