Κυριακή 20/6/2021

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Χρήστος Λούλης: H πατρότητα και το σποτ που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων (video)

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί, Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανοίγουν την καρδιά τους και μίλησαν για το πως βίωσαν την πατρότητα αλλά και την πυρά που δέχτηκε από συναδέλφους του, ο Χρήστος Λούλης, αναφορικά με το πολυσυζητημένο διαφημιστικό σποτ που συμμετείχε.

Οι γνωστοί ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Χρήστος Λούλης, βρήκαν το δικό τους «Σημείο συνάντησης» και συζήτησαν οι δυο τους τόσο για τον χώρο του θεάτρου αλλά και για πιο προσωπικά θέματα.

Οι δύο αυτοί καταξιωμένοι οι ηθοποιοί μίλησαν για την οικογένειά τους και κυρίως για τα παιδιά τους, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να αναφέρει ότι η κόρη του «είναι ούτε δύο μηνών. Έχουμε την καρέκλα θηλασμού, εγώ την έχω αγαπήσει. Υποτίθεται ότι είναι για τη γυναίκα αλλά την έχω πάρει εγώ αγκαλιά. Είναι η γωνιά μου. Και βλέπω παρατηρώ αυτό το πλασματάκι πως όντως ακούει, έχει την ενσυναίσθηση και είναι μαγικό. Το εντυπωσιακό με τα παιδιά είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι οφείλεις να ακούσεις τις ανάγκες τους. Αν το κάνεις αυτό και στην υπόλοιπη ενήλικη κατάσταση, κάπως θα λυθούν πιο εύκολα θέματα και δικά σου και με τους ανθρώπους»

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν και στο διαφημιστικό σποτ που είχε κάνει ο Χρήστος Λούλης την περίοδο της καραντίνας για τη Νέα Δημοκρατία συγκεκριμένα, δηλώνοντας ο ίδιος ότι είχε δεχθεί πυρά από τους συναδέλφους του.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρουν σεξισμό στο σποτ, ούτε περίμενα το ξύλο που έφαγα από το σινάφι. Εγώ δεν βρήκα κανέναν σεξισμό σε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πήγα να βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία, πήγα να βοηθήσω την Πολιτεία. Ούτε λεφτά πήρα ούτε τίποτα.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ