Η παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου – Το άδειασμα του Νίκου Μάνεση – Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη (video)

Μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου, Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και τις δηλώσεις της περί εκφοβισμού, βγήκαν τα μαχαίρια από τον Νίκο Μάνεση και η κόντρα του με την Ελεονώρα Μελέτη, συνεχίζεται!

Must Read

Από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και από το κανάλι Alpha γενικότερα παραιτήθηκε η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει συζητήσεις.

Φήμες λένε πως αφορμή για την παραίτησή της στάθηκαν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Νίκο Μάνεση και όχι η συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη.

Να σημειωθεί πως η Τίνα Μιχαηλίδου την περσινή σεζόν εμφανιζόταν κανονικά στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ φέτος ήταν μέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην δημοσιογράφο έγινε πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις εξωτερικές συνδέσεις. Η δημοσιογράφος δεν ήθελε ωστόσο να παραμείνει στην εκπομπή και αντιπρότεινε να κάνει τα link στο δελτίο ειδήσεων. Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή και η δημοσιογράφος παραιτήθηκε.

Η Τίνα Μιχαηλίδου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να παραιτηθεί.

Παραίτηση Τίνας Μιχαηλίδου

«Κι όμως, παραιτήθηκα! Δεν έχω παραιτηθεί από άλλες και άλλες εκπομπές και έχω υπηρετήσει αυτό το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια με πολλή αφοσίωση και αγάπη! Έχω σταθεί με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό σε ό, τι και αν μου έχει ζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια! Προφανώς και για να παραιτούμαι στα μέσα Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος!

Προφανώς και δεν μου είναι ευχάριστο να παραιτούμαι από ένα κανάλι που αγάπησα πολύ, που υπηρέτησα με πάθος, χωρίς να κοιτάω ποτέ το ρολόι, χωρίς να λέω ποτέ “όχι” σε ό, τι και αν μου ζητήθηκε και να μένω χωρίς δουλειά στη αρχή της σεζόν! Όμως κάπου υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όταν αυτές ξεπερνιούνται και καταπατούν τις αξίες μου, την αξιοπρέπεια μου και τον αυτοσεβασμό μου, τα όρια είναι διακριτά!

Οι γονείς μου, μου έχουν μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, αλλά μου έχουν μάθει επίσης να μην ανέχομαι καταστάσεις που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και τις αξίες μου! Να δίνω τον εαυτό μου στη δουλειά, αλλά όχι και την ψυχή μου! Να παλεύω για τα ιδανικά μου με ήθος και σεβασμό, να είμαι ευγενής, αλλά να μην σκύβω το κεφάλι όταν κάποιος ξεπερνά τα διακριτά μου όρια!

Δυστυχώς είναι η μόνη φωτογραφία που έχω από αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά -έναν έναν- όλους τους εικονιζόμενους συναδέλφους για αυτή τη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!

Όσο για την @nonoram ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της! Είναι “αντράκι” και την ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Όσο για τις ζωντανές συνδέσεις, από αυτές καθιερώθηκα, τις αγάπησα και θα το έκανα ξανά με πολύ μεγάλη μου χαρά, αλλά όχι στο πλαίσιο κανενός εκφοβισμού! Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να παλεύετε γι’ αυτά, αλλά να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα ορίζει και να αποφασίζει για την “συντέλειά” σας!»

Οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση

Για αυτές τις φήμες μίλησε ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα.

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κα. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει”. Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ.

Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται» και πρόσθεσε:

«Εγώ όταν μιλάω έχω μάρτυρες, βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι! Άμεσα υπεύθυνη για την εκπομπή της Μελέτη είναι η διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Μελέτη, δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται, απολύονται. Ουδεμία σχέση!

Αν δεν έχει στοιχεία θα παραθέσω εγώ και τότε θα κλάψει κάθε πικραμένος. Γιατί ξέρω ποιοι έχουν κάνει τις διαρροές, πού τις έχουν δώσει και ξέρω και το παρεάκι της Αράχωβας που πηγαίνουν και κάνουν μαζί διακοπές και το παιχνιδάκι που στήνουν και τα ατυχήματα που είχαν με το snowmobile. Τα γνωρίζω όλα, μην κοιτάτε που δεν μιλάω. Και η υπομονή έχει τα όριά της! Το παιχνιδάκι τελείωσε, φτάνει πια το bullying σε έναν παλαιό συνάδελφο. Τέλος το bullying».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη από τη δική της μεριά, κλήθηκε να σχολιάσει, επίσης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Νίκου Μάνεση, με τον οποίο υπάρχει κόντρα, λέγοντας πως «γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι.

Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε.

Έχω πολλές στάσεις σώματος όταν παρουσιάζω μια εκπομπή. Χαίρομαι που γίνομαι πρότυπο και εμπνέω ανθρώπους να αποκτούν στάση σώματος. Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κυρίου Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος»

https://www.youtube.com/watch?v=fNYeCUK2-s4&feature=emb_logo

Οι δηλώσεις της Τίνας Μιχαηλίδου

H κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και ο Ραφαήλ Σπύρος Κεραμίδας εντόπισε την Τίνα Μιχαηλίδου λίγη ώρα μετά την παραίτησή της από τον Alpha. Η δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένη για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

«Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση). Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This