Ρέα Τουτουντζή: Η δυσλεξία, η καριέρα της ως μοντέλο, τα realities και η αναφορά στην ηλικία της (video)

Must Read

Η Ρέα Τουτουντζή το 1994 δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και περπάτησε σε πολλές πασαρέλες.

Ακόμα, δοκιμάστηκε και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται και στο θεατρικό σανίδι. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Αχ, αυτός ο άνδρας μου», στο θέατρο «Αλκμήνη», η Ρέα Τουτουντζή μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πως έχει δυσλεξία κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να μάθει εύκολα τα λόγια της.

«Για μένα είναι αρκετά δύσκολο να μάθω τα λόγια μου γιατί έχω δυσλεξία και δεν “δούλεψα” ποτέ για να τη διορθώσω. Είμαι πιο ακουστικός τύπος.»

Επίσης αναφέρθηκε και στην καριέρα της στον χώρο της μόδας

«Στα χρόνια του μοντέλινγκ περνούσα μαγικά, υπήρχαν και πολύ περισσότερες δουλειές, υπήρχε περισσότερο χρήμα…

Ήμουν αρκετά έξυπνο παιδί τότε και τα χρήματα δεν τα έκανα… κομφετί. Φρόντισα και πήρα σπίτι, αυτοκίνητο… Είμαι περήφανη που βγήκα Σταρ Ελλάς, είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου και με έμαθε να πατάω στα πόδια μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου.»

Αναφορικά με τα realities και δη της μόδας, η ίδια ανέφερε πως «στα reality μόδας ξεκατινιάζονται οι διαγωνιζόμενες και χάνουν τη λάμψη τους. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κρίνω σε reality;, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση.»

«Δεν με πειράζει που το Google γράφουν την ηλικία μου. Είμαι 46 και δεν το κρύβω» τόνισε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο σχετικά με την ηλικία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This