Το απίστευτο λάθος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Μελίνα Μερκούρη (video)

Λάθη συμβαίνουν και δη στις ζωντανές εκπομπές.

Must Read

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν ηθοποιός και πολιτικός.

Ηθοποιός βραβευμένη με πλήθος διεθνών βραβείων και παγκόσμιας ακτινοβολίας προσωπικότητα διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού τα έτη 1981 έως το 1989 και το 1993 μέχρι το 1994, όπου ήταν η χρονιά που απεβίωσε, σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη υπήρξε η μακροβιότερη Υπουργός Πολιτισμού.

Η παρουσιάστρια πλέον Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να προλογίσει στην εκπομπή της, «Pop Up», το θέμα με τις εμφανίσεις και το στυλ της Μελίνας Μερκούρη, έκανε μία απίστευτη «γκάφα».

Η Μελίνα Μερκούρη γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1920, οπότε αν ζούσε θα γινόταν σε λίγες μέρες 100 χρονών. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπερδεύτηκε και είπε ότι θα γινόταν 10 ετών.

«Μια μέρα ξεχωριστή είναι σήμερα γιατί έχουμε ένα φανταστικό θέμα για μια γυναίκα – μύθο. Το στυλ και τις εμφανίσεις της Μελίνας Μερκούρη, καθώς σε λίγες μέρες θα κλείναμε 10 χρόνια από τη γέννησή της».

Ωστόσο κατάλαβε γρήγορα το λάθος της και το διόρθωσε.

«Τι είπα; Δεν είπα 100; Α πα πα».

https://www.youtube.com/watch?v=L65-ZsbEPYA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This