«GNTM»: Σήφης και Ηρακλής «σφάζονται» στα πόδια της όμορφης Μαρινέλας (video)

Το «GNTM» είναι τελικά αυτό που βλέπουμε φέτος ή μήπως το «Τόλμη και Γοητεία»;

Must Read

Το «GNTM» είναι τελικά αυτό που βλέπουμε φέτος ή μήπως το «Τόλμη και Γοητεία»;

To reality του Star, που αυτή τη σεζόν δίνει μεγάλη μάχη με τις «Άγριες μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen -το σίριαλ του ΑΝΤ1 το κατατροπώνει τις πιο πολλές φορές-, απέκτησε μόλις και «ερωτικό τρίγωνο»!

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το σπόιλερ που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, εμπλέκοντας τους δύο διαγωνιζομένους που ήδη γνωρίζουμε ότι έχουν έρθει κοντά συναισθηματικά, τη Μαρινέλα Ζίλα και τον Σήφη Φαραντάκη, με ένα τρίτο πρόσωπο και μεγάλο φαβορί στο reality, το οποίο, αν και είναι γνωστό πως έχει δεσμό εκτός παιχνιδιού, φέρεται ότι μπήκε… σφήνα στη σχέση τους.

Για ποιον μιλάμε; Μα για τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, φυσικά, τον πανέμορφο νεαρό που έλκει την καταγωγή του από τη Ρωσία και την Αφρική και θεωρείται ήδη από πολλούς ο φιναλίστ του φετινού κύκλου.

Όπως μεταδόθηκε χθες από την εκπομπή «Ευτυχείτε!» στο Open, ο Ηρακλής φαίνεται πως διεκδικεί κι εκείνος την καλλονή Μαρινέλα. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ο Σήφης «πιάνει» ένα φιλί του Ηρακλή και της Μαρινέλας στην κουζίνα του σπιτιού του «GNTM». Πρόκειται, φυσικά, για εξελίξεις που δεν έχουμε δει ακόμη και μάλλον θα αργήσουμε να παρακολουθήσουμε, αφού τα επεισόδια του «GNTM» που προβάλλονται αυτή την περίοδο έχουν γυριστεί πριν από δυόμισι μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This