H Λόλα Νταϊφα αποκαλύπτει την κίνηση αγάπης του Μίνωα Κυριακού προς την Αλίκη Βουγιουκλάκη (video)

Η Λόλα Νταϊφά μιλάει για τα μεγάλα ονόματα που πέρασαν από την ιδιωτική τηλεόραση αλλά και για την αγάπη που είχε ο Μίνωας Κυριακού στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Must Read

Η Λόλα Νταϊφά θεωρείται η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων. Το 1979 ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του Ολυμπιακού και έγινε η πρώτη γυναίκα που ίδρυσε και διηύθυνε γραφείο δημοσίων σχέσεων ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα. Μετά από 10 χρόνια ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του νεοσύστατου τότε τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Ένα κεφάλαιο με εξίσου δυνατές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες και τη σχολή δημοσίων σχέσεων του σταθμού που ίδρυσε και διηύθυνε για χρόνια. Από το καλοκαίρι του 1999 διευθυνε το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Star Channel.

Η Λόλα Νταϊφά άνοιξε το σπίτι της στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και για τα πρώτα ονόματα που πέρασαν από τα μεγάλα κανάλια όπως είναι η Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ρούλα Κορομηλά ήταν δουλευταρού. Ήταν άρρωστη και ερχόταν με την πεταλούδα από το νοσοκομείο. Τη δουλειά της την έκανε»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είχε ποτέ ανασφάλειες. Ήξερε ποιος είναι. Τον φώναζα “ο κύριος 73%”» είπε χαρακτηριστικά η μεγάλη κυρία των δημοσίων σχέσεων.

«Η μεγάλη της εξυπνάδα δεν ήταν η ομορφιά της, ήταν το μυαλό της. Δεν έκανε τη χαζούλα. Είπε μια χαζομάρα, όλοι λέμε, έπιασε και συνέχισε να λέει. Έβαλε και τη ζωή της μέσα στην εκπομπή», είπε για την Ελένη Μενεγάκη.

Αποκάλυψε όμως ότι και την κίνηση αγάπης του Μίνωα Κυριακού προς την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Κυριακού στο τέλος της ζωής της, όταν χρειάστηκε, του ζήτησα να στείλουμε κάτι σε ένα μοναστήρι σαν τάμα και μου έδωσε το ελικόπτερό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This