Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ζέτα Δούκα: H αβεβαιότητα των ηθοποιών – Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και παραλίγο να χάσει τη μήτρα της (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Αν αργούσα να πάω στο γιατρό δεν θα είχα μήτρα τώρα»

Την Ζέτα Δούκα, την οποία απολαμβάνουμε στο remake της πολύ πετυχημένης σειράς, «Το Καφέ της Χαράς», είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με το περιβάλλον αλλά και με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το άγχος της αβεβαιότητας που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα στους ηθοποιούς.

«Προσπαθούμε να επιβιώσουμε, να καταλάβουμε, να βρούμε το κέφι μας. Δεν είναι εύκολη περίοδος. Δεν μπορείς να είσαι στον μικρόκοσμό σου και να πεις ότι αφού είμαι εγώ καλά, είναι όλα μια χαρά και δεν με νοιάζει. Βλέπεις γύρω σου τι γίνεται. Πάμε στις πρόβες στο θέατρο και προσπαθούμε να βρούμε κέφι για να το κάνουμε καλά.

Εγώ ως ηθοποιός, και μιλώντας και με άλλους ηθοποιούς που ετοιμάζουν παραστάσεις για το θέατρα θα σου πω ότι περνάμε πολύ δύσκολα. Από πλευράς ανασφάλειας αλλά και μέτρων που έχουν παρθεί που θεωρώ ότι είναι άδικα για το θέατρο.

Όταν βλέπεις σε άλλα μέρη, με υψηλότερο κίνδυνο, να δίνεται 50%, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θέατρο λειτουργεί με 30% πληρότητα. Δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι άνθρωποι που έρχονται. Είναι παράλογο το 30%. Δεν νομίζω ότι μας φταίει το θέατρο. Αν έπρεπε να προσέξουν κάτι σε σχέση με την κουλτούρα μας είναι η εστίαση και η διασκέδαση»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε την περίοδο της καραντίνας και την ταλαιπώρησε.

«Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο. Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες.

Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ