Ο Χάρης Βαρθακούρης τρολάρει τη Σοφία Δανέζη – Τα καρφιά στον «Alpha» για την Αντελίνα (video)

Must Read

Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Δανέζη λόγω της αποχώρησής της Αφροδίτης από το παιχνίδι, η ίδια έπρεπε να αναμετρηθεί με τη Ραμόνα προκειμένου να γίνει μία από τις δύο, η αρχηγός της εβδομάδας .

Οι δύο παίκτριες κλήθηκαν να ζυγίσουν τα πράγματα που είχαν στους πάγκους και να συγκεντρώσουν συγκεκριμένα γραμμάρια τροφίμων.

Πιο κοντά σε αυτά που ζήτησε ο Μεγάλος Αδερφός, ήταν η Σοφία σχολιάζοντας μάλιστα στους συμπαίκτες της ότι είναι έτοιμη να πάει στην λαϊκή αγορά.

Ο παρουσιαστής του reality, Χάρης Βαρθακούρης, έχοντας παρακολουθήσει τη χθεσινή δοκιμασία, αστειευόμενος, έκανε ένα εύστοχο σχολιασμό για τη νέα αρχηγό του σπιτιού, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Χάρης Βαρθακούρης, είναι γνωστό πως στηρίζει τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας της συζύγου του με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» δηλώνοντας πως «θεωρώ πως ο Alpha δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόσνεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα».

Αναφορικά με την απόφαση του εν λόγω σταθμού να αφαιρέσει από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του, αλλά και το γεγονός πως δεν έστειλε κάμερες σε πρόσφατη εκδήλωση της οποίας το κεντρικό πρόσωπο ήταν η παρουσιάστρια, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήταν σωστή η κίνηση αυτή.

«Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωστη η βουλή του κυρίου. Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».

https://www.youtube.com/watch?v=o0U4yZyAVP8&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This