GNTM: Η ζήλεια του Ηρακλή για τη σχέση της Μαρινέλας και του Σήφη – Η απάντηση του Σήφη που δεν περίμενε κανείς (video)

«Με τη Μαρινέλα κάνουμε παρέα στο σπίτι έχουμε έρθει κοντά».

Must Read

Η Μαρινέλα Ζύλα είναι το «Μήλο της Έριδος» καθώς για εκείνη «σφάζονται στα πόδια της» δύο συμπαίκτες της.

Ο λόγος για τον Σήφη και τον Ηρακλη. Η Μαρινέλα και ο Σήφης φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά οι δυο τους ,γεγονός το οποίο έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Ηρακλή.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται σε ζευγάρια και η Μαρινέλα κλήθηκε να ποζάρει με τον Σήφη. Ο Σήφης όσο κι αν προσπάθησε δεν έκρυψε τη χαρά του και δήλωσε πως «με τη Μαρινέλα κάνουμε παρέα στο σπίτι έχουμε έρθει κοντά».

Ο Ηρακλής από την άλλη, δεν το άφησε ασχολίαστο και ρώτησε τη Μαρινέλα αν όντως έχουν έρθει κοντά οι δύο τους, με την ίδια να τον παραπέμπει να ρωτήσει τον ίδιο τον Σήφη. Ο Ηρακλής όμως επέμενε και η Μαρινέλα για να σταματήσει τη συζήτηση του είπε «Σκασε».

Ωστόσο η Μαρινέλα και ο Σήφης δηλώνουν μόνο φίλοι παρά τα σχόλια των συμπαικτών τους.
Μετά την αποχώρηση της ίριδας, όλοι οι παίκτες του reality, έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο Σήφης απαντώντας στην κάμερα της εκπομπής αναφορικά με τη χημεία που έχει αναπτυχθεί με τη συμπαίκτριά του, δήλωσε πως δεν είναι το τέλειο που ψάχνει εκείνος.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Μαρινέλα και αυτό βγαίνει στον φακό. Μπορεί να νομίζουν ότι έχουμε μια παραπάνω χημεία, αλλά δεν το πιστεύω. Είναι μια πολύ καλή φιλία που έχει ξεκινήσει από τις οντισιόν και κρατάει μέχρι τώρα. Είναι όμορφη η Μαρινέλλα, αλλά δεν είναι η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ίσως δεν είναι το τέλειο που θα έψαχνα εγώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουτέρες: «Οι ευρωπαϊκές περιφέρειες και πόλεις στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων»

Όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής

More Articles Like This