Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Ο παρτενέρ μου είναι κομπλεξικός – Έλα φιλάκια γαρύφαλλε» (video)

«Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά αγάπη μου;»

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο του φαντασμαγορικού show «J2US» παρακολουθήσαμε στην μικρή μας οθόνη το Σάββατο που μας πέρασε.

Τα 14 ζευγάρια πλαισιώσανε τη σκηνή και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές εκτελέσεις τους. Ένα ζευγάρι όμως έπρεπε να αποχωρήσει από το show.

O λόγος για τον Τριαντάφυλλο και την Ευριδίκη Παπαδοπούλου, οι οποίοι πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

https://www.youtube.com/watch?v=-nkdtSKCN2g&feature=emb_logo

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού τους από την κριτική επιτροπή η Βίκυ Σταυροπούλου, έκανε άθελά της ένα λάθος καθώς αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο, Γαρύφαλλο, αντί με το κανονικό του όνομα. Βέβαια μόλις το κατάλαβε προσπάθησε να σώσει την κατάσταση λέγοντας:

«Παιδιά αυτό δεν ήταν trap ήταν Trump. Ο Γαρύφαλλος… Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Το είπα αυτό γιατί την κοπέλα που με φτιάχνει την λένε Γαρυφαλλιά και τώρα ζητούσα τη Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως».

To Μετά την αποχώρησή τους το Τριαντάφυλλος μαζί με την Ευριδίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το ατυχές λάθος της Βίκυς Σταυροπούλου εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του.

«Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε πολύ bullying. Ευχαριστούμε πολύ. Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω».

Παράλληλα η Ευριδίκη παραδέχτηκε ότι με τον Τριαντάφυλλο δεν είχε καθόλου χημεία και θα ταίριαζε περισσότερο με τον Χολίδη.

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε.

Μπορεί με κάποια άλλη κοπέλα να είχες καλύτερη χημεία και να είχες καλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, όπως κι εγώ με έναν άλλον άνθρωπο. Είχαμε πολλές διαφωνίες από την αρχή. Εγώ γελάω με τα πάντα, επιλέγω να βλέπω τη φωτεινή πλευρά. Ο Τριαντάφυλλος έχει και την καριέρα που έχει και τα παίρνει πιο σοβαρά τα πράγματα”, δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις της και τόνισε πως εκείνος θα την επέλεγε ξανά. «Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο J2US, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ».

Η Ευριδίκη πριν μερικές ώρες έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από την οποία κατηγορεί ευθέως τον Τριαντάφυλλο πως εκείνος ευθύνεται για την αποχώρησή τους και όχι η κριτική επιτροπή αφού, όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, είναι κομπλεξικός.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». H εκπομπή έδειξε ένα απόσπασμα από το live που είχε κάνει η Ευριδίκη Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο ανέφερε πως κατασταλτικός παράγοντας της αποχώρησής της ήταν ο παρτενέρ της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This