Με δάκρυα στα μάτια ο Τριαντάφυλλος διαψεύδει την Ευρυδίκη για την κατηγορία περί ξυλοδαρμού (video)

Η αποστομωτική απάντηση της Ευριδίκης μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου.

Must Read

Το νομικό δρόμο πήρε πλέον η κόντρα μεταξύ της Ευριδίκης Παπαδοπούλου και του Τριαντάφυλλου, καθώς η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» κατηγόρησε τον γνωστό τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» με βαθιά θλίψη και δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως αυτές οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες, ενώ την διέψευσαν και ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη.

«Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, δεν πήγα να πολεμήσω. Αν κάποιος θέλει να γίνει γνωστός, γιατί να το κάνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Αν σε είχαν δείρει δεν θα πήγαινες κατευθείαν στην παραγωγή και να το καταγγείλεις στην αστυνομία;

Αν την είχα δείρει την Τρίτη, πώς ήρθε μαζί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και με πήρε αγκαλιά και φιλούσε; Αφού με άδειασε στον αέρα, της είπα ότι δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, δεν θέλω καν να ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί, δεν θα υπήρχαν μάρτυρες αν την είχα χτυπήσει»;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή ήρθε και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αποκάλυψε: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι της μίλησε απότομα. Δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Ο Τριαντάφυλλος έχει κινηθεί νομικά γι’ αυτό το θέμα.

Ο δικηγόρος του, κ. Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», αποκάλυψε πως αν η Ευρυδίκη δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη, ο Τριαντάφυλλος θα υποβάλλει μήνυση προς αυτήν.

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο, Εγώ έχω δεχτεί εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προβούμε σε μήνυση.

Η Ευριδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Ότι και να της είπε ο τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Παρόλα αυτά, η Ευρυδίκη έδωσε την δική της απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προς τον Τριαντάφυλλο γράφοντας: «Oυδέν σχόλιο για το θέμα με τον κ. Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Μετά από λίγες ώρες βέβαια, η Ευρυδίκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πήρε πίσω τις κατηγορίες που έκανε ενάντια στον Τριαντάφυλλο και συνέχισε να το κατακεραυνώνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αγαπητή Κατερίνα Καινούργιου και αξιοσέβαστο πάνελ του Ευτυχείτε, ουδέποτε ανέφερα πως ο κύριος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με χτύπησε. Εννοείται πως αν με είχε χτυπήσει δεν θα ήμουν κουτή να συνεχίσω μαζί του στο show. Για ποιον λόγο λοιπόν ειπώθηκε σήμερα πως δεν με έδειρε ποτέ και πως αν με είχε δείρει θα είχε μαθευτεί. Σας αναρτώ ξανά τις δηλώσεις μου», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ ανάρτησε ξανά τα βίντεο που ανέφερε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε: «Κατανοώ πως είναι πατέρας. Πως έχει πικρία μέσα του. Βγήκε σήμερα και παραπληροφόρησε το κοινό του. Κ 1 δημόσια συγγνώμη Κατερίνα Καινούργιου. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας από τον Κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου».

Ακόμα, η ίδια ήθελε να διευκρινίσει και όλα όσα συνέβησαν με την παραγωγή του “My Style Rocks” μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

«Υπήρξε και αναφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητό μου. Ουδέποτε έχω αναφέρει ότι μου έκοψαν τα φρένα. Απομάκρυναν τα κλειδιά και νέκρωσε το αμάξι μου. Υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη στην Ελλάς γιατί ήρθε η τροχαία τότε, η οποία έφερε και τα κλειδιά. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας Ευτυχείτε και Κατερίνα Καινούργιου και την αποκατάσταση των λεγομένων μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This