Κυριακή 20/6/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για την υγεία του: «Πέρασα ένα δύσκολο βράδυ – Δεν μπορούσα να μείνω στο νοσοκομείο»

Εξιτήριο με δική του ευθύνη

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και αγαπημένος ηθοποιός, πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει. Ο κ. Γκλέτσος υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό όμως τελικά, διαπιστώθηκε ότι έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Μιλώντας στο tlife.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το δύσκολο βράδυ που πέρασε και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να μείνει άλλο στο νοσοκομείο:

«Χθες πέρασα ένα βράδυ πολύ δύσκολο με πυρετό με πόνο με εμετούς με βήχα με όλα αυτά πήγα έκανα τεστ covid έκατσα 6-7 ώρες στο νοσοκομείο. Βγήκε μετά από 4 ώρες το τεστ ήταν αρνητικό παρόλα αυτά μου είπαν ότι έχω λοίμωξη του αναπνευστικού και είμαι στο σπίτι μεταξύ κρεβατιού και βήχα και όλα αυτά. Αυτήν την ώρα που μιλάμε δεν έχω πυρετό αλλά παίρνω αντιβίωση και σε λίγες μέρες θα επαναλάβω το τεστ», δήλωσε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχθηκε ότι υπήρχε σύσταση από τους γιατρούς να παραμείνει στο νοσοκομείο όμως εκείνος για ψυχολογικούς λόγους θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του: «Τώρα δεν έχω πυρετό παίρνω αντιβίωση. Δεν ήθελα να κάτσω στο νοσοκομείο από τη στιγμή που το τεστ βγήκε αρνητικό στον Covid, αν έβγαινε θετικό, βεβαίως θα καθόμουν στο νοσοκομείο αλλά και πάλι είμαι σε καραντίνα. Δεν ήθελα να μείνω στο νοσοκομείο, για ψυχολογικούς λόγους, δεν το μπορώ ψυχολογικά ήθελα να πάω σπίτι μου» ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ