Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει το «Fame Story» (video)

Σχεδόν επιβεβαιώνει τις φήμες!

Must Read

Ο Κώστας Καραφώτης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό reality «Fame Story 2» το 2004. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως είναι η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Γονίδης ο Γιώργος Μαζωνάκης κ.α.

O Kώστας Καραφώτης εργάζεται πλέον και στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη Barkingwell Media.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και έκανε διάφορες αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων για το «J2US», το οποίο show όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, δεν θα βγει στον αέρα αυτή την εβδομάδα λόγω κορωνοϊού.

Αναφορικά με τις φήμες που αφορούν την επιστροφή του τότε πετυχημένου τραγουδιστικού reality «Fame Story», ο ίδιος σχεδόν τις επιβεβαίωσε.

«Δεν μπορώ να σου πω πάρα πολλά για το Fame Story αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης ανέφερε πως έχουν κλείσει και ένα reality επιβίωσης, το οποίο δεν είναι άλλο από το «I am a celebrity, get me out of here».

«Για το I’m a Celebrity Get Me Out Of Here δεν μπορώ να σου πω αν το παρουσιάσει ο Νίκος αλλά από τη στιγμή που έχουμε αναλάβει την παραγωγή… Δεν ξέρω πότε θα βγει. Η εταιρεία κλείνει πολλά φορμάτ και option και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This