Απασφάλισε η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «’Οταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα» (video)

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει έναν σύντροφο στη ζωή της.

Must Read

Η Χριστίνα Παππά έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου έζησε για μερικά χρόνια. Είναι μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας “Zelig”.

Αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται στο χώρο του επιχειρείν και συγκεκριμένα στον τομέα της εστίασης.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει ο συγκεκριμένος κλάδος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τη μητέρα της η ίδια δήλωσε πως «έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω. Όσο και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε, αγαπιόμαστε. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Πέρσι μου είπε ότι παντρεύτηκα!».

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε τους λόγους που προτιμάει να είναι μόνη της παρά με κάποιον σύντροφο.

«Έναν άντρα έχω στη ζωή μου, τον γιο μου. Σύντροφο ούτε έχω ούτε θέλω. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμη να κάνω κάτι με έναν συνομήλικό μου. Μου έλεγε συνέχεια ότι πήγαινε σε πάρτι με 20χρονα. Τον κοιτούσα και ξενέρωσα. Μια χαρά είμαι μόνη μου. Δεν θέλω μπελάδες».

Η Χριστίνα Παππά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως οι φωτογραφίες της είναι μία απάτη, όπως τις χαρακτήρισε και η ίδια.

«Οι φωτογραφίες μου είναι απάτη. Είμαι γυναίκα με τα όλα της, και κυτταρίτιδα έχω και ψωμάκια έχω. Είμαι τυχερή που βγαίνω καλά στις φωτογραφίες».

Η ίδια ήταν πολύ καλή φίλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο οι σχέση τους ψυχράνθηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο περσινό «J2US». Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως δεν κρατάει κακία στην Queen Dina για κάτι αλλά η σχέση αυτή έχει περάσει στο παρελθόν.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This