Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη! Τι συνέβη στην γνωστή δημοσιογράφο…

Must Read

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, μέσα από την κλινική, στην οποία βρίσκεται και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια της.

«Ξέρετε τώρα… τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: «την υγειά μας να’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται», «μη σε τρώει το άγχος», «τι ανάγκη έχεις εσυ» και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου «δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις».Χρειάστηκε να νοσηλευθώ όχι για κάποιον απο τους …διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποια, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου. Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:

* το σώμα εισπράττει ο,τι νιώθει η ψυχή 

* όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.

* αν δεν προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’αυτο και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Κάνετε πάντα, λοιπόν, αυτό που λέει η καρδούλα σας. Δε σημαίνει πάντα ότι αυτό θα φέρει ρήξη. Μπορεί και να γίνουν οι ζητούμενες μετατοπίσεις και από τους άλλους, ομαλά, ήρεμα, αναίμακτα. Αν δεν το δοκιμάσετε, άλλωστε, δε θα το μάθετε ποτέ. Και αν τελικά επέλθει ρήξη, θυμήστε μου, αλήθεια, πότε είπαμε ότι τa comfort zones είναι γοητευτικότερα…;».

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», και μίλησε για την περιπέτεια που την έστειλε στο νοσοκομείο.

«Από το πολύ άγχος, πιέστηκα αρκετά από διάφορες μικροαναποδιές -προς Θεού θέλω να είμαι ευγνώμων- μπορεί να τις πήρα λίγο πιο βαριά, δεν πρόσεξα τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, είχα και άγχος για τον γιο μου που έδωσε το πρώτο του πτυχίο στα Ισπανικά. Αυτό το μεγιστοποίησα και χωρίς να το καταλάβω δεν πρόσεξα εμένα και έμεινα χωρίς οξυγόνο που με έφερε με έναν υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο. Δεν ήταν Covid αλλά χρειάστηκε να πάω πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση. Ήταν πεσμένο το νοσοποιητικό. Μια φλεγμονή ήταν. Νοσηλεύτηκα 4 μέρες. Απόλυτη μοναξιά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This