Η Εύα Σιμάτου «στάζει μέλι» για την πεθερά της Μπέτυ Αρβανίτη: «Μόνο να πάρω έχω από αυτή την αξιόλογη ηθοποιό»

Η αγωνία για το θέατρο και οι συμβουλές της πεθεράς της Μπέτυς Αρβανίτη για τον ρόλο της

Must Read

«Με δυσκόλεψαν οι σκηνές βίας, όπου έπρεπε να σηκώσω χέρι πάνω στη Λενιώ, να της πετάξω τα ρούχα, να κρατήσω μαχαίρι. Ένιωθα συναισθηματικά πολύ πιεσμένη» δήλωσε η Εύα Σιμάτου, που υποδύεται τη σκληρή Μαίρη Χατζίδου και αντίπαλον δέος της Ελένης Σταμίρη στις φυλακές.

Μιλώντας στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», η ταλαντούχα ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», την εκρηκτική ηρωίδα της, την κρίση που έφερε η πανδημία στο επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και για τους δικούς της ανθρώπους: τον άντρα της, γνωστό συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και την πεθερά της, αγαπημένη σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Μπέτυ Αρβανίτη. «Η ηρωίδα μου δεν θέλει να δείξει σε καμία εκεί μέσα (σ.σ.: στις φυλακές) ότι είναι ψυχολογικά ευάλωτη ή ευαίσθητη. Το έδειξε μόνο στη “Λενιώ”, όταν έμαθε για την έκτρωση που της έκαναν, γιατί αυτή μπορεί πλέον να την καταλάβει. “Μαίρη” και “Λενιώ” έχουν τις ίδιες ρωγμές. Δύο ανεξάρτητες γυναίκες έγιναν έρμαια ενός άρρωστου άντρα, που εκμεταλλεύεται τη θέση που κατέχει μέσα στη φυλακή» σημείωσε η Εύα Σιμάτου.

Δύσκολη η μεταστροφή

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί σε αυτή τη σειρά. Οι ήρωες αυτοί έχουν ζήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, έναν εμφύλιο, πολύ δύσκολες εποχές και έχουν σκληρύνει πάρα πολύ. Δεν έχουν ζήσει μέσα στην ειρήνη. Η μεταστροφή τους είναι δύσκολη. Μη νομίζετε, και η δική μας εποχή, έπειτα από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και τώρα με την πανδημία, είναι μια πολύ σκληρή εποχή. Γι’ αυτό ταυτιζόμαστε με αυτούς τους ήρωες που αγωνίζονται να επιβιώσουν, να μην ξεπουλήσουν τη γη τους» τόνισε στη συνέχεια της συνέντευξης. Όπως ανέφερε, η ίδια ένιωθε τόσο όμορφα που έπαιζε στην καταπληκτική παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα – Παπαθανασίου, μέχρι που ο κορωνοϊός έβαλε… φρένο σε κάθε μορφή τέχνης.

«Πέρυσι πηγαίναμε με φόρα, παίξαμε τρεις εβδομάδες και έπειτα ήρθε η καραντίνα. Φέτος αρχίσαμε ξανά με την ίδια παράσταση και πάλι γίνεται lockdοwn. Τώρα πλέον δεν ξέρω τι μας ξημερώνει… Πώς θα είναι το θέατρο από το 2021; Ποιες θα είναι οι συνθήκες λειτουργίας του; Θα αντέξουν τα μικρά θέατρα; Θα εξαφανιστούν; Οι θεατρικοί παραγωγοί τι θα κάνουν; Το υπουργείο Πολιτισμού; Πόσο θα επηρεαστούν οι καλλιτέχνες, ένας ολόκληρος κλάδος, ο πολιτισμός της χώρας μας; Ποιο είναι το μέλλον μας; Σε τι έχουμε να ελπίζουμε; Μια χαμένη θεατρική περίοδος, ένα μεγάλο διάστημα χωρίς ζωντανή τέχνη» είπε χαρακτηριστικά.

«Με καμαρώνει»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του «Enjoy» για τον Αλέξη Σταμάτη και την Μπέτυ Αρβανίτη, η Εύα Σιμάτου εξομολογήθηκε πως «αυτό που αγαπώ περισσότερο στον άντρα μου είναι το πόσο με αγαπά κι εκείνος, το πόσο τρυφερός είναι και πόσο με προστατεύει. Ο άντρας μου μέχρι που μου κρατάει τα χαρτιά του ρόλου μου για να τον μάθω. Με καμαρώνει και εγώ τον θαυμάζω. Διαβάζω όλα τα βιβλία του και τα άρθρα του με μανία. Τον αγαπώ, γιατί είναι γοητευτικός, καλός, γιατί με νοιάζεται. Στην αγκαλιά του, η απόλυτη ευτυχία. Είμαι τόσο ευαίσθητη, που μου δίνει δύναμη».

Όσο για την πεθερά της… «Παρακολουθεί το σίριαλ. Μάλιστα, μου δίνει και τις συμβουλές της. Κι εγώ ζητώ πάντα τη γνώμη της. Μόνο να πάρω έχω από αυτή την αξιόλογη ηθοποιό. Δεν χάνει παράστασή μου και τώρα χαίρεται πολύ με τις “Άγριες μέλισσες”» αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This