Δημήτρης Μαχαίρας: «Μετά το Καφέ της Χαράς έφτασα μέχρι και στον ψυχίατρο» (video)

Must Read

Ο Δημήτρης Μαχαίρας έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδυόταν και συνεχίζει να υποδύεται στον Διονύση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο ίδιος αποκάλυψε τις μεγάλες ανατροπές που αναμένονται να έρθουν στην ομώνυμη σειρά καθώς θα αποτελέσει όπως είπε και ο ίδιος την πέτρα του σκανδάλου, για ένα συμβάν.

Επίσης, αναφερόμενος στην επιτυχία της σειράς την περίοδο 2003 με 2006 όπου είχαν προβληθεί οι 3 πρώτοι κύκλοι, όταν εκείνος ήταν 18 χρονών, αποκάλυψε πως έφτασε μέχρι την πόρτα του ψυχιάτρου καθώς μετά το τέλος της σειράς τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα είχε φανταστεί.

«Με τα χρόνια, με κάποιες δυσκολίες, έφτασα και μέχρι τον ψυχίατρο γιατί έπαθα και μια μίνι κατάθλιψη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This