H 19χρονη παίκτρια με το πρόβλημα όρασης μάζεψε τη σκηνή του The Voice (video)

Must Read

Μία πολύ συγκινητική ιστορία «έκρυβε» η τελευταία διαγωνιζόμενη που ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο stage του The Voice.

Η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου, με την μαγευτική φωνή της εξέπληξε και τους τέσσερις coaches καταφέρνοντας να κάνει και τις 4 καρέκλες να γυρίσουν.

Ωστόσο η ίδια εξομολογήθηκε πως από την ηλικία των 15 ετών πάσχει από μία πολύ σπάνια νόσο, την λεγόμενη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας.

Λόγω αυτής της ασθένειας η ίδια δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα καθώς τα βλέπει όλα θολά. Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτό οφείλεται στην νέκρωση των κυττάρων με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διακρίνει έντονα τα χρώματα. Επίσης η ίδια δυσκολεύεται πολύ στο διάβασμα, γι’ αυτόν τον λόγο δεν παρακολουθεί ταινίες στο σινεμά. Όπως αναφέρει και η 19χρονη νεαρή η κατάστασή της αυτή προς το παρόν είναι μη αναστρέψιμη.

«Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό», ανέφερε η Ιωάννα. «Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι».

Έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι coaches για να την διεκδικήσουν, η 19χρονη ταλαντούχα, Ιωάννα Γεωργακοπούλου αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This