Ρένια Λουιζίδου: Τα spoilers για το «Καφέ της Χαράς» – Η εξομολόγηση για τις 2 αποβολές που είχε στο παρελθόν (video)

Must Read

Η Ρένια Λουιζίδου είναι μία αξιόλογη ηθοποιός την οποία έχουμε απολαύσει σε πολλές πετυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης. Μία από αυτές είναι και η σειρά του Χάρη Ρώμα, «Καφέ της Χαράς».

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε κάποια spoilers για την ομώνυμη σειρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη θα μπω στο “Καφέ της Χαράς” και θα μείνω ως το τέλος. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουμε να κάνουμε τελικά. Θα αφήσουμε τον έρωτα των παιδιών ή των μεγάλων;» και πρόσθεσε πως «το νόθο παιδί θα είναι η Όλγα Σκιαδαρέση. Την Όλγα θα βάλεις να το κάνει γιατί η… μισή είναι ο Γεράσιμος.»

Αναφέρθηκε επίσης και στον ρόλο της Ζέτας Δούκα.

«Ελπίζω ότι έστω για λίγο θα επιστρέψει η Ζέτα Δούκα για να ολοκληρωθεί ο ρόλος. Έχει φύγει για να πάει κάπου συγκεκριμένα» είπε και όταν ο δημοσιογράφος της ρώτησε αν θα πάει στη φυλακή, εκείνη έμμεσα το επιβεβαίωσε.

όσον αφορά τις χρηματικές αμοιβές στην τηλεόραση η ίδια αποκάλυψε πως «η αμοιβή μου τώρα, σε σχέση με τους πρώτους κύκλους του Καφέ, είναι μικρότερη. Στις παλιές καλές εποχές, οι αμοιβές έπαιζαν γύρω από τα 10.000 ευρώ».

Αναφορικά με την περίοδο της καραντίνας και την σχέση που έχει με τον γιο της η ίδια δήλωσε πως «δεν έχω τύχει να τσακωθώ με τον γιο μου, αλλά δεν σου κρύβω ότι βλέπω ένα παιδί που είναι έτοιμο να σκάσει μέσα στο σπίτι. Μόνο πλέξιμο δεν έχουμε μάθει με τα παιδιά μας».

Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας για πρώτη φορά για τις δύο αποβολές που είχε στο παρελθόν.

«Εγώ φοβήθηκα να κάνουμε δεύτερο παιδί. Πριν κάνω τον Βίκτορα είχα δυο αποβολές. Μετά μετάνιωσα. Όταν σταμάτησα να φοβάμαι, επειδή δεν υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος, ο γιος μου ήταν πια 6 χρόνων. Και δεν ήθελα να έχουν τα παιδιά μου μεγάλη διαφορά ηλικίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This