Σπύρος Πώρος: «Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός είναι βλάκες» (video)

«Από το νοσοκομείο έφυγα δυο μέρες νωρίτερα με δική μου ευθύνη»

Must Read

Ο Σπύρος Πώρος είναι ένας από τους διάσημους της ελληνικής showbiz που νόσησαν από κορωνοϊό.

Ο γνωστός φωτογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχεύτε» περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε.

«Πέρασα τον κορωνοϊό. Αυτόν που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο και βγήκε αρνητικό. Τις ίδιες μέρες ένιωθα λίγο ότι είχα κρυώσει. Μετά από μερικές μέρες αυτό επιδεινώθηκε και ανέβασα πυρετό. Έφθασε στο 39 ο πυρετός, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Όταν άρχισαν να πονούν τα πνευμόνια μου και να έχω βήχα, πήγα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και εκεί νοσηλεύτηκα για μια εβδομάδα»

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως πήρε την πρωτοβουλία να φύγει από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, δύο μέρες νωρίτερα, με δική του ευθύνη.

«Από το νοσοκομείο έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, γιατί είναι ψυχολογικό το θέμα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνος σου εκεί πέρα.

Είμαι ευγνώμων που είμαι στην Ελλάδα και το πέρασα εδώ αυτό, στα ελληνικά νοσοκομεία με τους Έλληνες γιατρούς. Δεν χρειάστηκε να διασωληνωθώ, αλλά πολλοί χρειάζονται υποστήριξη».

Ο Σπύρος Πώρος, μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο που βγήκε δημόσια να αποκαλύψει ότι νόσησε από τον ιό.

«Εγώ βγήκα δημόσια και είπα ότι νόσησα, για να ενημερώσω και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθα σε επαφή. Δεν φοβήθηκα. Δεν φοβάμαι γενικά, αλλά δεν παίζει ρόλο αν φοβάσαι ή όχι. Δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει είναι βλάκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This