Σάββατο 12/6/2021

O Κώστας Αναγνωστόπουλος για το «All Star Survivor»: «Έχω πάρει αρκετούς διευθυντές καναλιών τηλέφωνο, αλλά δεν μου το έχουν σηκώσει» (video)

Ο «Μισθοφόρος» παροτρύνει τους διευθυντές καναλιών: «Πάρτε με τηλέφωνο να σας πω τι έχω σκεφτεί».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης «Survivor». Έπειτα συμμετείχε στο «Νomads» μαζί με άλλους 7 παίκτες από τα προηγούμενα Survivors.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγινε γνωστός με το παρατσούκλι «Μισθοφόρος» καθώς είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε για όλα όσα έχουν ακουστεί για το «Αll Star Survivor» αποκαλύπτοντας πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση ακόμη σε κανέναν παίκτη και πως εκείνος προσπαθεί να επικοινωνήσει με διευθυντές καναλιών για να εκφράσει την ιδέα του για το νέο reality χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ανταπόκριση.

«Στην ουσία δεν μας έχει γίνει καμία πρόταση σε κανέναν μας. Οπότε, πώς μπορούν να λένε κάποιοι ότι είναι ακριβό, ενώ δεν μας έχουν κάνει πρόταση. Έχω πάρει αρκετούς διευθυντές καναλιών τηλέφωνο, αλλά δεν μου το έχουν σηκώσει, για να τους προτείνω κάτι στο να γίνει το All Star Survivor. Έχω μια ιδέα, έχουμε συζητήσει κάποιοι παίκτες, οπότε τους δίνω εγώ το μπαλάκι, τους κάνω την πάσα, πάρτε με τηλέφωνο να σας πω τι έχω σκεφτεί.»

Παράλληλα, ο «Μισθοφόρος» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που συζητάει.

«Στην αρχή είχα δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν έδωσα τόσο βάση. Από και πέρα, το συζητάω. Φέτος έχω συζητήσει δύο-τρία πράγματα. Ναι, να είμαι σε πάνελ. Είναι κάτι που δεν το βγάζω, όπως δεν το ήθελα όταν βγήκα λόγω της δουλειάς μου, όχι ότι δεν προλάβαινα. Οπότε, γιατί όχι;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ