Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές» (video)

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο Γιώργος Γερολυμάτος αναφέρθηκε στους συναδέλφους του που τον ζήλευαν, στην περίοδο της πανδημίας αλλά και στη σεξουαλική του ζωή.

Must Read

Ήταν από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές της περιόδου του “Νέου Κύματος” της ελληνικής δισκογραφίας. Ο λόγος για τον Γιώργο Γερολυμάτο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες, όπως είναι ο Μίμης Πλέσσας αλλά και με κορυφαίους ερμηνευτές. Έχει εκδώσει 22 προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει τιμηθεί επτά φορές με «χρυσό δίσκο» και μια φορά με «πλατινένιο».

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και το πως αυτό έχει επηρεάσει τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα αλλά και τον ίδιο.

«Στον κλάδο μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθίζηση. Πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είναι σε θέση να επιβιώσουν μετά από αυτό το διάστημα. Είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που “πίνω” το “πίνουν” όλοι οι τραγουδιστές. Με καθησυχάζει το γεγονός ότι δεν είμαι μόνο εγώ.»

Αναφορικά με τις «κακές» συνεργασίες που είχε στο παρελθόν ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν έχω μνησικακίες, είμαι εύκολος στη διαχείριση καταστάσεων με συναδέλφους. Όταν δημιουργείται πρόβλημα με κάποιον που με αντιπαθεί, είναι 100% ότι θα τον βρω ξανά στο δρόμο μου μετανιωμένο.»

Όσον αφορά τον τσακωμό πολλών καλλιτεχνών για την μαρκίζα, ο Γιώργος Γερολυμάτος θεωρεί αυτό το γεγονός δεδομένο και εξηγεί τους λόγους.

«Οι τσακωμοί για τη μαρκίζα είναι κάτι δεδομένο. Είναι μερικοί ψωνισμένοι τραγουδιστές που νομίζουν ότι έχουν πιάσει… τον πάπα και ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο χρόνος το πληρώνει αυτό. Είδα πολλούς συναδέλφους μου που είχαν ψηλά τη μύτη και μετά από μερικά χρόνια δεν υπάρχουν τώρα πουθενά.»

Ο διάσημος ερμηνευτής αναφέρθηκε και στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που του έχουν εκδηλώσει στο παρελθόν θαυμάστριες.

«Ότι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού έχουν συμβεί σήμερα σε μερικούς star, έχουν συμβεί και σε μένα. Άντρες συνάδελφοί μου ήταν φίλοι μπροστά μου και πίσω από την πλάτη μου υπήρχαν… κακίες.»

Τέλος αναφέρθηκε στο πικάντικο θέμα, το «σεξ» αλλά και το πως το έχει βιώσει.

«Το σεξ είναι πολύ όμορφο όταν υπάρχει χημεία και όταν ένας άνθρωπος το απολαμβάνει νιώθοντας ότι έχει πνευματική επαφή, τότε το σεξ είναι ακόμα πιο όμορφο. Εγώ έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές. Και από τη σεξουαλική πλευρά και από τη λέξη “ξεπέτα”»

https://www.youtube.com/watch?v=O9oBfCaYhgU&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This