Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης: «Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά – Έχει σχέση με τον Αιμιλιάνο» (video)

Must Read

Όσο διάστημα βρίσκεται η Μαριαγάπη στο σπίτι toy GNTM, υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της τον Αιμιλιάνο, η ίδια όμως είχε ήδη μία σχέση πριν μπει στο reality μόδας.

Ωστόσο η ίδια απ’ ότι φαίνεται χώρισε από τον σύντροφό της, γεγονός που το αποδεικνύει η γνωστή influencer Soula Glamorous μέσα από τις αναρτήσεις της.

Το γεγονός αυτό όμως επιβεβαίωσε και η μητέρα της νεαρής παίκτριας, Κατερίνα Βελούδη, μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Happy Day» καθώς επίσης αναφέρθηκε και στις φήμες όσον αφορά τη σχέση της κόρης της με τον Αιμιλιάνο.

«Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί ευαίσθητο και πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας. Έχει αρκετά υψηλά το ήθος, του να μην μπλέκει σε ίντριγκες και όταν τη βλέπω να λέει “επιτέλους την έδιωξα”, καταλαβαίνω ότι έχει αγανακτήσει», είπε η μητέρα της Μαριαγάπης σχετικά με τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

«Η Μαριαγάπη με τον Ανδρέα, τον Αιμιλιάνο και τον Ηρακλή γνωρίζονταν από πριν το παιχνίδι, είναι στο ίδιο πρακτορείο. Ο Ανδρέας ήταν φίλος με τη Μαριαγάπη πριν από το GNTM. Είναι, όμως, ένα παιδί ανταγωνιστικό και επειδή η Μαριαγάπη δεν έχει μάθει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο και όταν ο άλλος “ιντριγκάρει” και γίνεται “κατίνα”, τότε πάει σε μια άλλη παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για ένα παιδί 19 χρόνων που δεν έχει καν τη στόφα της γυναίκας. Η Μαριαγάπη δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι της. Στα 16 της μπήκε στο μόντελινγκ και έχει κάνει τα πρώτα της βήματα. Εκεί η Μαριαγάπη πάει να δείξει αν είναι καλό μοντέλο και όχι να δείξει με ποιον τα έχει».

Ωστόσο, επιβεβαίωσε το χωρισμό της Μαριαγάπης: «Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και είχε μια μετασχολική σχέση. Μιλάμε για δυο παιδιά που είναι στις πανελλήνιες. Η Μαριαγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Εγώ χειρίζομαι το Instagram της και κατέβασα τα highlights, επειδή εκείνη είναι στο παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Η Μαριαγάπη χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι».

Τέλος, για το αν είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ανέφερε: «Δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω επαφή μαζί της. Το παιχνίδι είναι ακόμη σε λειτουργία και όταν βγει από το σπίτι θα μιλήσει η ίδια», και συμπλήρωσε με νόημα: «Η Βίκυ Καγιά ξέρει κάτι περισσότερο για τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο».

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης όμως, Διονύσης Κρεζίας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» τοποθετήθηκε σε σχέση με όσα ανέφερε η μητέρα της πρώην συντρόφου του διαψεύδοντας την κατηγορηματικά.

«Ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Αυτό που είπε η μητέρα της είναι αστείο. Πλατωνική και μετασχολική σχέση δεν υπάρχει. Είχαμε μία κανονική σχέση που δεν τέλειωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, μετά τέλειωσε. Ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί με την Μαριαγάπη.» και συνέχισε λέγοντας:

«Η μητέρα της θέλει να την προστατέψει σίγουρα, να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα. Με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω.»

Αναφορικά με την σχέση που έχει συνάψει η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο ο ίδιος δήλωσε με σιγουριά ότι οι φήμες αληθεύουν.

«Έχω έναν γνωστό, που πέρασε από το GNTM ως παίκτης, και μου επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο. Έχουν σχέση τα παιδιά. Εμένα δεν μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει μαζί της. Μου είπε να χωρίσουμε επειδή η σχέση μας έχει προβλήματα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This