Ο Γρηγόρης Βαλτινός για τις θεωρίες συνωμοσίας του κορωνοϊού: «Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν» (video)

Must Read

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην υποκριτική το 1980 και έκτοτε έχει διακριθεί για την ερμηνεία του, τόσο στο κλασικό όσο και στο σύγχρονο ρεπερτόριο.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό ο οποίος γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και διεθνή προβολή Με την ερμηνεία του στον Οιδίποδα τύραννο του Σοφοκλή, που παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο, καθώς η πρεμιέρα της παράστασης δόθηκε το καλοκαίρι του 2000 στο Κολοσσαίο της Ρώμης, που άνοιξε με αυτή την ευκαιρία τις πύλες του ύστερα από 1.500 χρόνια. Η ίδια παράσταση παίχτηκε στη Νέα Υόρκη και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Ο γνωστός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Πολιτισμού λόγω της πανδημίας.

«Το θέατρο πρέπει να βοηθηθεί αλλιώς θα πεθάνει. Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση.»

Αναφορικά με τους πρώην παίκτες reality και συγκεκριμένα την Ειρήνη Καζαριάν και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που έχουν ασχοληθεί με την υποκριτική ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε πως: «Η σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο ήταν μοντελισμός παρά υποκριτική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά την υποκριτική.»

Όσον αφορά αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και μιλάνε για θεωρίες συνομωσίας πήρε θέση μιλώντας με κάπως αιχμηρό τρόπο.

«Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνομωσίας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια».

https://www.youtube.com/watch?v=8pTbbD6h_Ts&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This