Σοφίνα Λαζαράκη: «Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου, θα βγάλω το μαγιό μου και θα κάτσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ» (video)

Must Read

H Σοφίνα Λαζαράκη από μικρή ηλικία το όνειρό της ήταν να σπουδάσει χορό. Όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών άρχισε να χορεύει hip hop στους δρόμους της Αθήνας. Αργότερα κατάλαβε ότι της αρέσει εξίσου και και η υποκριτική.

Η Σοφίνα Λαζαράκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο X-Factor το 2016, όπου ήταν με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ το 2017 πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Παρθένα Ζωή.

Η νεαρή καλλιτέχνης μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στην απόφαση της να φύγει από την Ελλάδα, όταν βρισκόταν στο πικ της καριέρας της, και να πάει να σπουδάσει χορό στην Ισπανία 

«Πήγα να σπουδάσω μπαλέτο στην Ισπανία. Αυτά τα δυο χρόνια μου έμαθαν πολλά και ήταν σημαντική εμπειρία για εμένα», είπε αρχικά η Σοφίνα Λαζαράκη και ανέφερε: «Εφόσον το λέει η καρδιά σου δεν κοιτάς κάτι άλλο. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η δημοσιότητα, το να σε σταματά ο κόσμος και να σε αναγνωρίζει. Προφανώς έφυγα στο πικ μου, όπου μου μιλούσαν στον δρόμο».

Η Σοφίνα Λαζαράκη δεν απέκρυψε και το γεγονός ότι πολλοί την μπέρδευαν με την ηθοποιό Αναστασία Παντούση και μάλιστα την φώναζαν με το όνομα της ηρωίδας που ενσάρκωνε στην πετυχημένη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

«Με είχαν μπερδέψει με μια άλλη ηθοποιό και με είχαν φωνάξει “Ιφιγένεια”», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισε από τον Ισπανό σύντροφό της.

«Είχα μια σχέση όσο ήμουν στην Ισπανία. Με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε τσακωθεί, δεν είχε γίνει κάτι. Η σχολή που φοιτούσα χρεοκόπησε και έκλεισε. Μου είχε μείνει ένας χρόνος για να πάρω το πτυχίο μου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμεινα με σταυρωμένα χέρια, γιατί δεν μπορούσα να βγω να ψάξω για άλλη σχολή.

Επέστρεψα για διακοπές στην Ελλάδα και είδα τα κρούσματα να ανεβαίνουν στην Ισπανία, οπότε και να γύριζα πίσω δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτσι, έκλεισε αυτός ο κύκλος της Ισπανίας.

Με τον Χοσουέ ήταν επώδυνο γιατί δεν χωρίσαμε, χωριστήκαμε. Πέρασα ένα μήνα αποχαιρετιστήριο πολύ δύσκολο».

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι αρκετά artistic και η ίδια έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της ούσα γυμνή ή τοπλες.

https://www.instagram.com/p/CFVwUWjDFrk/

Για τα ενδεχόμενα αρνητικά σχόλια αυτών των φωτογραφιών, η ίδια ανέφερε ότι «όταν πηγαίνω για διακοπές το καλοκαίρι για ελεύθερο camping με τα σκυλιά μου και τους φίλους μου στη φύση, γίνομαι ένα με τη φύση. Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου, που είναι σώμα μου και προφανώς θα βγάλω το μαγιό μου και θα κάτσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ και να ηρεμήσω».

Τέλος στην ερώτηση αν θα μπορούσε να έχει την μητέρα της, Μαίρη Μηλιαρέση για μάνατζερ, η Σοφίνα Λαζαράκη αποκάλυψε πως «τη μαμά μου την ρωτάω πάντα για ό,τι κάνω, άσχετα αν θα την ακούσω στο τέλος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This