Η Βόσσου μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Ακόμη και τώρα όμως αντιμετωπίζει τα πάντα σαν αντράκι!

Must Read

Η Σοφία Βόσσου δίνει μαθήματα θάρρους στους δικούς της ανθρώπους, παρόλο που η περιπέτεια της υγείας της δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία και είναι αναγκασμένη σχεδόν να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία!

Δεν πέρασαν παρά δύο μήνες από τη εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την επέμβαση στο στομάχι στην οποία είχε υποβληθεί και η δημοφιλής τραγουδίστρια αναγκάστηκε και πάλι να περάσει το κατώφλι νοσοκομείου της Αθήνας.

Ακόμη και τώρα όμως αντιμετωπίζει τα πάντα σαν αντράκι! Μάλιστα η ίδια προσπαθεί να διακωμωδήσει στους οικείους της όσα περνά. Κάτι που έκανε και μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο βρισκόταν ως και πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σημαντική ερμηνεύτρια, αν και έχει ξεπεράσει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο ως σήμερα χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο δύο φορές. Hταν 7 Σεπτεμβρίου όταν πρώτη η «Espresso» είχε αναφερθεί στο θέμα της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία μας έχει χαρίσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των 90s. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι η άλλοτε υπερκινητική Σοφία Βόσσου, η οποία βρισκόταν σε κάθε είδους εκδήλωση που την καλούσαν φίλοι αλλά και συνεργάτες της, τώρα έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με τις ατέλειωτες ώρες «κλεισούρας» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Tο περιβάλλον της πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως εφτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, ωστόσο το ρεπορτάζ της «Espresso» δεν άφηνε περιθώρια για λανθασμένη είδηση. Μια επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε τελικά «σκληρός αγώνας δρόμου» για την ίδια, η οποία προσπαθεί ακόμα και σήμερα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει!

Στο πλευρό της

Η αναστάτωση τον Σεπτέμβριο στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονταν τόσο η κόρη της Eρασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο η Βόσσου έχει σχέση ζωής. Άλλωστε, παρά τον χωρισμό τους, ποτέ ο ένας δεν άφησε τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Οι δυο τους ήταν πάντα σαν μια οικογένεια. Όταν ο Ανδρέας νοσηλευόταν με οξύ πνευμονικό οίδημα, η πρώην αγαπημένη του ήταν η πρώτη που είχε βρεθεί στο πλευρό του αγκαλιάζοντάς τον με περίσσια αγάπη. Τραγικά παιχνίδια της μοίρας; Η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε αλλά και παρακολουθείται στο ίδιο νοσοκομείο στο οποίο ήταν και ο Μικρούτσικος. Και εκείνος όμως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της σαν βράχος για να της συμπαρασταθεί. Όπως φύλακας άγγελος στέκεται και η κόρη της Ερασμία, που έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να είναι όλα περαστικά και η γλυκιά Σοφία να συνεχίσει να χαρίζει στους θαυμαστές της όμορφες στιγμές με τα υπέροχα τραγούδια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This