Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να χρησιμοποιούμε τη λέξη σεξ και όχι το γ@μ@ω» (video)

«Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό»

Must Read

O Γιώργος Γιαννόπουλος είναι ένας πετυχημένος ηθοποιός τον οποίο για αρκετά χρόνια τον είχε κερδίσει το θέατρο, ωστόσο, είναι πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πεθαίνω για σένα», «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Κόκκινος Κύκλος» και «Κωνσταντίνου και Ελένης», όμως η πιο γνωστή του συμμετοχή είναι στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός ασχολείται και με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ηλιούπολης.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Happy Day», μεταξύ άλλων μίλησε και για την δραστηριοποίηση του αυτή.

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Σε αυτή τη ζωή ήρθα για να δώσω αγάπη. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια.

Στην ερώτηση ποια συμπεριφορά θα τον ενοχλήσει πολύ αν δει έξω στον δρόμο ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε πως «με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση.» είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πως ο κόσμος και η κοινωνία θα γίνει καλύτερος όταν ο άνθρωπος απελευθερωθεί.

«Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σεξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γ@μ@ω” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας»

https://www.youtube.com/watch?v=4-z0AyecNjo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This