Εντοπίστηκε ο «εξαφανισμένος» Αντώνης Λιβάνιος! Νέα ζωή στο Χιούστον όσο η Έμυ έψαχνε τη διατροφή για τα παιδιά τους

Must Read

Ο Αντώνης Λιβάνιος εντοπίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απολαμβάνει τη νέα του ζωή, έχοντας αφήσει πίσω του τις δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του Έμυ Λιβανίου.

Ο επιχειρηματίας και σύμβουλος πολυεθνικών επιχειρήσεων με την αριστοκρατική καταγωγή και την μεγάλη οικονομική επιφάνεια, φάνηκε ασυνεπής όχι μόνο στις δανειακές υποχρεώσεις του αλλά και ως προς την ίδια την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Με την πρώην σύζυγό του Έμυ Λιβανίου

Η μεγάλη δικαστική διαμάχη, ξεκίνησε όταν ο  επιχειρηματίας και τότε στέλεχος της ΝΔ βρέθηκε κατηγορούμενος για την αθέτηση της δικαστικής απόφασης για την διατροφή των παιδιών τους, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το 2013 η δημοσιογράφος πρώην σύζυγός του, Έμυ Λιβανίου. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η γνωστή δημοσιογράφος προσπαθούσε να επιδώσει την αγωγή στον πρώην σύζυγό της, ωστόσο δεν μπορούσε να τον βρει, αφού ο ίδιος δήλωνε τότε μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.

Ωστόσο, ο Αντώνης Λιβάνιος όπως αποδείχτηκε δεν ζει στην Γερμανία, αλλά στο Χιούστον της Αμερικής όπου πλέον κατέχει επιτελική θέση στην U.S. Energy Stream, έχει παντρευτεί μια Ελληνοαμερικανίδα μηχανολόγο έχει αποκτήσει άλλα δυο παιδιά.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ίδια η σύζυγός του, σε ανάρτησή της στο Facebook, η οποία μάλιστα περιέγραψε με αφορμή την επέτειο γάμου τους, την πρώτη γνωριμία τους πριν από οκτώ χρόνια.

Όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι είχε δώσει πρόσφατα το παρόν στο πάρτι για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Το ζευγάρι στο πάρτι για τη νίκη του Μπάιντεν

Η δικαστική διαμάχη

«Τον αναζητούμε παρά πολύ καιρό. Είχε πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος!» είχε αναφέρει  στο δικαστήριο ο αδελφός της Έμυς Λιβανίου Ζησιοπούλου, που ήταν μάρτυρας από την πλευρά της γνωστής δημοσιογράφου.

Με τη νέα του οικογένεια

«Μιλάμε για εμπαιγμό! Ο κ. Λιβάνιος δεν έχει δώσει τέσσερα χρόνια ούτε ένα ευρώ. Τον ψάχνουμε στη Φρανκφούρτη. Κάθε φορά στέλνει τον δικηγόρο του, παρακολουθεί τα πάντα και προσποιείται ότι δεν υπάρχει πουθενά. Κρύβεται πίσω από μια διεύθυνση. Δε μπορούμε να τον βρούμε, γιατί κρύβεται. Παρακολουθεί και μετά κάνει εφέσεις», είχε δηλώσει ο δικηγόρος της δημοσιογράφου.

Από την πλευρά του κ. Λιβάνιου, ο δικηγόρος που τον εκπροσώπησε είχε αναφέρει: «Κάθε χρόνο δίνουμε 25.000 ευρώ στο Κολλέγιο. Καλύπτει τα δίδακτρα απευθείας. Την τελευταία τριετία ο κ. Λιβάνιος έχει δώσει 100.000 ευρώ. Αν το διαιρέσετε, βγαίνει 2.800 ευρώ τον μήνα. Έχουμε δώσει τα πάντα».

Ένα χρόνο μετά, ο Αντώνης Λιβάνιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας μετά από μήνυση της δημοσιογράφου για το αδίκημα της μη καταβολή διατροφής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον Λιβάνιο το ελαφρυντικό ότι κατέβαλε αντί της διατροφής δίδακτρα των παιδιών στο Κολέγιο Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This