Στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού και η μέλλουσα σύζυγος του Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια (video)

Με βαριά συμπτώματα και οι δύο!

Must Read

Από το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο tatoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης εισήχθη στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ θετική βρέθηκε και η σύντροφος του.

Η Κρίστη Καθάργια μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι η ασθένεια χτύπησε πολύ βαριά τον σύντροφό της ο οποίος μάλιστα δεν μπορούσε να μιλήσει και είχε έντονο βήχα και πυρετό: «Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα κι εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο» δήλωσε την Τρίτη.

Ωστόσο, μια μέρα μετά, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας της Κρίστη επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This