Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Σοκάρει η Κατερίνα Τσάβαλου! Αποκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση από γυναικολόγο (video)

«Φοβήθηκα πολύ να μιλήσω τότε και δεν το είπα ποτέ»

Η μαιευτική βία, η σεξουαλική παρενόχληση από επαγγελματίες της υγείας είναι δυστυχώς ένα γεγονός το οποίος έχει υποτιμηθεί αφού συχνά οι γυναίκες δεν βρίσκουν τη δύναμη να το καταγγείλουν. 

Φαεινό παράδειγμα, η βροχή καταγγελιών που ακολούθησε μετά την πρώτη γυναίκα που αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία, έχοντας δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον γυναικολόγο στη Ρόδο. Οι συνέπειες της ενοχικής σιωπής είναι δραματικές και τα θύματα πρέπει να μιλούν προκειμένου να μην επιτρέπουν σε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. 

Σε τηλεδιάσκεψη του zougla.gr στην οποία συμμετείχαν η πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μαιευτικής Βία, ηθοποιοί αλλά και η νομικός Ράνια Πιτένη, έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη της Κατερίνας Τσάβαλου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γιατρό. Η ηθοποιός σε ηλικία 20 ετών, υπέστη σεξουαλική παρενόχληση και βία από γυναικολόγο όταν τον επισκέφθηκε προκειμένου να υποβληθεί το τεστ ΠΑΠ: «Φοβήθηκα πολύ να μιλήσω τότε και δεν το είπα ποτέ. Σήμερα όμως μπορώ να το πω. Τα κορίτσια πρέπει να μιλάνε, να τα καταγγέλλουν όλα. Αλλιώς δεν γίνεται! Το έχω μετανιώσει, αν ήμουν όπως ήμουν τώρα, θα μίλαγα και θα έκανα πολλά περισσότερα» εξομολογήθηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ