Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στις κατηγορίες της Τέτας Καμπουρέλη: «Έπρεπε να με ρωτήσει και όχι να βγει στα κανάλια» (video)

«Έβγαλε μια πικρία και έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε»

Μία νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπάει στην showbiz και αυτή την φορά πρωταγωνιστές είναι η Τέτα Καμπουρέλη και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η Τέτα Καμπουρέλη, σε συνέντευξη που έδωσε χτες στην εκπομπή «Pop Up», αναφέρθηκε στην λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι Open αφήνοντας να εννοηθεί πως γι’ αυτό το γεγονός οφείλεται ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Δεν θέλω να συνεχίσω. Εγώ έκανα πέντε γυρίσματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί έδειξε κάτι προς το πρόσωπό μου, κάτι δεν του άρεσε, έτσι νομίζω. Τώρα, έθεσε βέτο εκείνος; Δεν ξέρω. Από εκεί και μετά δεν έλαβα τηλέφωνο ξανά», είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο ο Τρύφωνας Σαμαράς καλέστηκε να δώσει την δική του απάντηση στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρηση της από την εκπομπή «Style me Up» όπου συνεργαζόντουσαν.

«Είμαι άνθρωπος τώρα εγώ να ασκήσω βέτο; Δε μπορώ να καταλάβω, η παραγωγή αποφασίζει. Στο γύρισμα η Τέτα ήταν πολύ γλυκιά απλώς της εξήγησα πως εγώ είμαι υπεύθυνος στο backstage και δίνω οδηγίες γιατί της είπα “εδώ θέλω το νυχάκι να το κάνεις έτσι” και μου απάντησε, “καθένας τη δουλειά του”…. Δε νομίζω ότι περνάει η γνώμη μου τόσο, δε θα έλεγα κάτι για κάποιον ώστε να τον κόψουν…..Θα την πάρω να της εξηγήσω πως εγώ δεν έχω κανένα θέμα»

Η γνωστή αισθητικός με την σειρά της εξήγησε την παρεξήγηση που έγινε μεταξύ τους στα backstage της εκπομπή αλλά και στην μετέπειτα συμπεριφορά του γνωστού κομμωτή που την έβαλαν σε αυτές τις σκέψεις.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί και ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε γι’ αυτό το θέμα και στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη ως παράλογες.

«Είμαι εγώ άνθρωπος που τρώω ανθρώπους; Έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι πρόβλημα έχει μαζί μου. Έπρεπε να με ρωτήσει και όχι να βγει στα κανάλια. Δεν αποφασίζω εγώ ποιοι θα είναι δίπλα μου. Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ την κυρία Καμπουρέλη αλλά έβγαλε μια πικρία και έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Εκείνη κάνει νύχια και εγώ μαλλιά, δεν κάνουμε το ίδιο επάγγελμα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ